Turkcell Hediye Havuzu Nedir?

Turkcell Hediye Havuzu

Turkcell Hediye Havuzu Şimdi Turkcell’den kazandığınız ve kazanabileceğiniz hediyeler, ayrıcalıklar bir arada, hepsi Dijital Operatör uygulamasında Turkcell Hediye Havuzu’nda

Tüm hediye fırsatları bir arada!

Turkcell’den kazanabileceğiniz tüm GB’lara, dakikalara ve daha fazlasına artık Dijital Operatör uygulamasındaki Hediye Havuzu’ndan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Hediye geçmişiniz burada!

Son 12 ayda kazandığınız tüm hediyeleri inceleyebilirsiniz.

Turkcell Hediye Havuzu 1 GB tanışma hediyesi!

14 Ekim – 14 Kasım tarihleri arasında dilediğiniz zaman aktifleyebileceğiniz Günlük 1 GB’ınız hazır. İster siz kullanın, ister sevdiğiniz bir Turkcell’liye hediye edin! Detaylar için tıklayın.

Turkcell Hediye Havuzu nedir?

Hediye Havuzu, bireysel Turkcell müşterilerinin Dijital Operatör uygulaması üzerinden ulaşabildiği, Turkcell’den kazanabilecekleri ve geçmişte kazandıkları tüm hediye GB, dakika ve diğer hediye fırsatlarını bir arada görebilecekleri yeni bir ekrandır.

Hediye Havuzu’ndan kimler faydalanabilir?

Hediye Havuzu’ndan tüm Turkcell bireysel faturalı ve faturasız müşterileri faydalanabilir.

Hediye Havuzu’na nasıl ulaşabilirim?

Hediye Havuzu’na telefonunuzdaki Dijital Operatör uygulaması içerisinden, üst menüdeki hediye kutusu simgesine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Hediye Havuzu’na ulaşabilmek için uygulamanızı son sürümüne güncellemiş olmanız gerekmektedir.

Hediye Havuzu’ndaki farklı sekmelerden ne yapabilirim?

Hediyelerim sekmesinde, farklı kampanyalar dahilinde size özel hediye kazanma fırsatlarını görebilir ve kazanmaya başlayabilirsiniz. Tarihçe sekmesinde, son 12 ayda kazandığınız hediye ve ayrıcalıkları görüntüleyebilirsiniz. Ayrıcalıklar sekmesinde ise, Turkcell Platinum, GNÇ ve Paycell gibi size çeşitli faydalar ve ayrıcalıklar sunan dünyaları keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Hediye Havuzu’na hangi Turkcell kampanyaları dahildir?

Hediye Havuzu’nda her kullanıcı kendi faydalanabileceği kampanyaları görebilmektedir. Ek GB’lar, indirimler, hediye servisler ve daha fazlası Hediye Havuzu’nda! Bu kampanyalara sürekli yenileri ekleneceği için düzenli aralıklarla Hediye Havuzu’nu kontrol etmenizi ve fırsatları kaçırmamanızı öneririz.

Hediye Havuzu Günlük 1 GB hediyesinden nasıl faydalanabilirim?

Hediye Havuzu’nun gelişini kutlamak için sunduğumuz Günlük 1 GB hediyesinden tüm bireysel Turkcell müşterileri faydalanabilir. Tek yapmanız gereken son sürümüne güncellediğiniz Dijital Operatör uygulamasında Hediye Havuzu’na girmeniz ve ilk sekmedeki Günlük 1 GB hediyesine tıklamak. 14 Ekim – 14 Kasım arasında dilediğiniz zaman faydalanabileceğiniz bu kampanyada isterseniz 1 GB interneti kendiniz kullanabilir, isterseniz başka bir Turkcell’liye hediye edebilirsiniz. Detaylar için tıklayın.

Hediye Havuzu’ndan birden fazla kez yararlanabilir miyim?

Evet, Hediye Havuzu’na dilediğiniz zaman ücretsiz olarak giriş yapabilir ve hediye kazanma fırsatlarınızı inceleyebilirsiniz.n

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: