Yeni Corolla Hibrit

Yeni Corolla Hibrit

Corolla 150 ülkede tercih edilen 3 bin 500’ün üzerinde model arasında zirveyi bırakmıyor…

Toyota’nın efsanevi modeli Corolla dünyada en çok tercih edilen otomobil olmayı sürdürüyor. 2016 yılında 150 ülkede satışa sunulan 3 bin 500’ün üzerinde modelin yer aldığı listede ilk sırayı 1 milyon 316 bin adetle Corolla aldı. Corolla gerçekleşen satış adediyle tüm dünyada en yakın rakibini de 320 binin üzerinde farkla geride bırakmayı başardı.

Corolla Türkiye’de de aynı başarıyı göstererek 2016 yılındaki filo hariç “perakende satışlarda” da tüm binek otomobiller arasında birinci sıraya yerleşti. Perakende olarak 22 bin 841, filo olarak da 10 bin 383 adetlik satış rakamına ulaşan Corolla toplamda 33 bin 224 adetle Toyota’nın Türkiye’deki satışlarının yarısından fazlasını oluşturdu.

Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 16 Toyota fabrikasında üretimine devam edilen Corolla, Toyota’nın 80 yıllık tarihi içinde tercih edilen her 5 modelden 1’ini temsil etmeyi sürdürüyor. Konforu, geniş iç hacmi ve dikkat çeken tasarımıyla öne çıkan Corolla, her jenerasyonda olduğu gibi 11’nci neslinde de üstün kalitesini ve dayanıklılığını ortaya koymaya devam ediyor. 1997’den beri dünyanın en çok satan otomobili olan Corolla, ilk üretildiği yıldan bugüne kadar toplamda 44 milyonun üzerinde satış adedine ulaştı.

Yepyeni  Corolla ile tanışmaya hazır mısınız? Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Corolla, daha prestijli tasarımı, en ileri teknoloji ve güvenlik donanımları ve hibrit motor seçeneği ile 14 Şubat’ta sizlerle olacak. Onunla ilk tanışma fırsatını kaçırmayın.

Hibrit Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı

Corolla Hybrid, üstün yakıt tasarrufu ile mümkün olan en düşük emisyon değerlerini bir araya getiriyor. Yeni Corolla Hybrid, 1.8 litre hibrit motoruyla keyif verici, sarsıntısız ve rahat bir sürüş sağlarken, kendi kendine şarj olduğu için hiçbir zaman fişe takmanız gerekmeyecek. Sürüş bu kadar keyifli olduğunda, Toyota Hybrid’i seçen dünya çapında 13 milyona yakın, Avrupa’da ise 2 milyon kişiye katılmanın zamanı gelmiş demektir.

Yeni Corolla Hibrit Tüm Açılardan Çekici

Yeni Corolla, yeni renk seçenekleri ile dikkatleri üzerine topluyor. Yeni jant tasarımları ile çekici görünümünü tamamlayan Yeni Corolla aracın prestijli tasarımını daha da ön plana çıkartıyor. Ön ve arka kısımda geniş ve güçlü bir duruş sergilerken, baskın ön ızgara ve zarif LED farlar ile göz kamaştırıyor. Bu etkileyici dış görünüm, üstün kalitedeki şık iç mekan ile tamamlanıyor.

Tatmin Edici Bir Sürüş Deneyimi

Toyota New Global Architecture (TNGA), araçları tasarlama ve geliştirme şeklimizi kökten değiştiriyor. Böylece hep daha üstün ve güçlü araçlar üretmek, daha güvenli, daha şık ve sürüşü daha keyifli hale getirme görevini yerine getiriliyor. Ağırlık merkezinin yere yakın olması sürüşün tüm özelliklerini iyileştirirken, gelişmiş süspansiyon sistemi de son derece sarsıntısız bir sürüş sağlıyor. Sürüş konumu son derece doğal, en uzun yolculuklarda bile yorgunluğunuzu azaltacak şekilde optimize edilmiş.

Yeni Corolla, yeni TNGA platformu üzerinde geliştirilen ilk Corolla olma özelliğini taşıyor. Böylece aracın temel, önemli öğelerini mükemmel hale getirildi ve deneyimi bir bütün olarak iyileştirildi. Farkı hissetmeniz çok kolay olacak. Yeni Corolla konfordan ödün vermeden mükemmel yol tutuşuyla denge sağlayarak, zahmetsiz ve tatmin edici bir sürüş deneyimi sunuyor.

Yeni Corolla Hibrit Gelişmiş güvenlik teknolojisi

Yeni Corolla’da sunulan en yeni Toyota Safety Sense teknolojileri, güvenlik özelliklerinde yeni bir standart belirlemektedir. Yeni Corolla sizi olası tehlikelere karşı uyarmakla kalmaz, ayrıca yolculuk boyunca size yardımcı olup destek verir. Böylece içiniz rahat olur ve yolculuğunuz her zamankinden daha keyifli ve konforlu geçer.

Toyota Corolla Hibrit Türkiye Fiyatı

Yeni Corolla Hybrid Türkiye fiyatı, yayımlanan listeye göre aracın lansmana özel 1.8 Hybrit Vision e-CVT versiyonu için, 137.500 TL Türkiye başlangıç fiyatı bulunuyor. Modelin 1.8 Hybrit Dream e-CVT versiyonu 149.400 TL, 1.8 Hybrit Flame e-CVT versiyonu 154.000 TL, 1.8 Hybrit Flame X-Pack e-CVT versiyonu 158.500 TL, 1.8 Hybrit Passion e-CVT versiyonu 171.500 TL fiyat etiketine sahip. En üstteki versiyon olan 1.8 Hybrit Passion X-Pack e-CVT ise 175.000 TL fiyat etiketiyle geliyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: