Eczanem Nerede Uygulaması

Eczanem Nerede Uygulaması

Türk Eczacıları Birliği (TEB) tarafından geliştirilen ‘Eczanem Nerede’ uygulaması yayınlandı. Android ve iOS kullanıcılarının hizmetine sunulan uygulama, bulunduğunuz konuma en yakın eczaneleri ve iletişim numaralarını konumunu görmenize imkan tanıyor.

Hemen hemen hepimiz gecenin bir yarısı nöbetçi eczane arayışına girmişizdir. Neyse ki akıllı telefonlarımızda uygulamalar, diğer pek çok şeyde olduğu gibi bu konuda da yardımımıza koşarak, bizlere yakın eczaneyi gösteriyor. Şimdi bu uygulamalara bir yenisi daha eklendi.

Türk Eczacıları Birliği tarafından geliştirilen ve teknolojik altyapısı Başarsoft tarafından sağlanan  ‘Eczanem Nerede’ uygulaması, Android ve iOS platformunda indirilmeye sunuldu. Tamamen ücretsiz olan uygulamanın veri tabanı, 54 Bölge Eczacı Odası tarafından anlık olarak güncelleniyor.

Eczanem Nerede Uygulaması Nasıl Çalışır?

Türkiye genelindeki 26 bin 416 eczaneden nöbet ve adres bilgisi alan uygulama, size en yakın konumda bulunan eczaneleri ve nöbetçi eczaneler ile onlara ait iletişim numaralarını ve yol tarifi bilgisini veriyor.

Uygulamayı yükleyip açtıktan sonra sağ taraftaki kırmızı daire içindeki beyaz ok işaretine tıkladığımızda konumumuza en yakın nöbetçi eczaneyi göreceksiniz. Telefonunuzun konumunun açık olduğundan emin olun.

Eczanem Nerede uygulamasını, Google Play Store ve App Store’dan ücretsiz olarak telefonunuza indirebilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir: MHRS RANDEVU NASIL ALINIR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: