Turkcell UpCall Nedir? Nasıl Çalışır?

UpCall Nedir?

UpCall ile rehberinizde kayıtlı olmasa da kimin aradığını telefonunuz çalarken görebilir, aramalarınıza konu,resim ve Emocan çıkartmaları ekleyerek eğlenceli aramalar yapabilir,bir grup oluşturup gruptaki herkesi tek tıkla aynı anda arayabilir,numarasını bilmediğiniz kişilerin ve mekanların numaralarını bulup arayabilirsiniz.



UpCall’da Neler Yapılabilir?

  • Kimin aradığını görebilirsiniz: Telefonunuzda kayıtlı olmayan bir numara sizi aradığında, daha telefonunuz çalarken kimin aradığını görebilirsiniz. Bu özellikten faydalanmak için sizi arayan kişinin isim bilgisinin paylaşılmasına izin vermiş olması gerekmektedir.
  • Konu ekleyerek arayabilirsiniz: Aramanıza istediğiniz konuyu ekleyerek, daha telefonu çalarken aradığınız kişiye neden aradığınızı iletebilir, aramanızı cevaplamasını sağlayabilirsiniz.
  • Resim ve Emocan ekleyerek aramalarınıza eğlence katabilirsiniz: Aramanıza dilediğiniz resmi ve sizin için hazırladığımız Emocan çıkartmalarını ekleyerek eğlenceli aramalar yapabilir, sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.
  • Grup arama yapabilirsiniz: Bir grup oluşturabilir, tek tıkla gruptaki herkesi aynı anda arayabilir, hep birlikte sohbet edebilirsiniz. Üstelik aradığınız kişilerde uygulama yüklü olmasına gerek yok ve diğer operatör abonesi de olabilirler.
  • Sizi rahatsız edecek numaralardan önceden haberdar olabilirsiniz: Daha telefonunuz çalarken sizi rahatsız edebilecek numaralar ile ilgili çıkan uyarı sayesinde önceden haberdar olabilir, dilerseniz çağrıyı cevaplamayabilirsiniz.
  • Telefonunuzda kayıtlı olmayan numaraları da arayabilirsiniz: Arama ekranında ulaşmak istediğiniz mekânın sadece ismini yazmanız yeterli. Tek tıkla kolayca arayabilir, harita üzerinde yerini görüntüleyebilir, gidiş rotanızı çizebilirsiniz. Tanımadığınız bir numarayı arama ekranına yazarsanız, eğer izin veriyorsa hat sahibi ismini görüntüleyebilir, hemen tıklayıp arayabilirsiniz.
  • Rahatsız edilmek istemediğinizde size ulaşılamamasını sağlayabilirsiniz: Rahatsız etme özelliğini ile telefonunuz açıkken, sizi arayanlar ulaşılamıyor anonsu duyar, sizi ise hangi numara ne zaman aramış takip edebilirsiniz.
  • Tüm Aramalarınızı Tek Ekrandan Yönetebilirsiniz: Telefonunuzun arama ekranından çok daha fazlası bu uygulamada. Tüm aramalarınızı tek bir ekran üzerinden kolayca yönetebilirsiniz.
    • Arama kayıtlarınızdan sadece başarılı ve cevapsız çağrıları değil, sizi kapalıyken ya da meşgulken arayanları da takip edebilir, ulaşmak istediğiniz kişiler telefonlarını açtığında ya da konuşmalarını bitirdiğinde de arama kayıtlarınızdan bilgi sahibi olabilirsiniz.
    • Ek olarak, sizi kapalı ya da meşgulken arayanları bildiren ya da aradığınız kişi meşgulse ya da ulaşılamıyorsa telefonunu açtığını ya da konuşmasını bitirdiğini size haber veren Turkcell çağrı servislerinin bildirimlerini, uygulama bildirimleri olarak tek bir ekran üzerinden kolayca takip edebilirsiniz.
  • Acil Numaralara ve Eczanelere kolayca ulaşabilirsiniz: En çok ihtiyacınız olabilecek acil numaralara tek bir ekrandan kolayca ulaşabilir, tek tıkla kolayca arayabilirsiniz. Üstelik size en yakın eczaneleri sorgulayıp yine tek tıkla kolayca arayabilir, harita üzerinde yerlerini ve gidiş rotanızı görüntüleyebilirsiniz.

    UpCall’ı Nasıl Kullanırım?

    Uygulamayı AppStore ve Google Play’den indirebilirsiniz. Dilerseniz UPCALL yazıp 2200’a ücretsiz gönderip gelen linke tıklayarak da uygulamayı indirebilirsiniz. Turkcell internet bağlantısı ile uygulamayı indirdiyseniz numaranızı otomatik algılayacaktır; hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
    Eğer kablosuz ağ ile indirdiyseniz cebinize gelen şifreyi uygulamaya girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

    UpCall Uygulamasını Nasıl İptal Ederim?

    UpCall uygulamasını indirmek için abonelik gerekmemektedir. Dilerseniz uygulama içinden Hesabımı Sil diyerek uygulama hesabınızı silebilirsiniz.

    UpCall Uygulamasını Nasıl İndiririm ?

    SMS

    UPCALL yaz 2200’a gönder

    Diğer
    Google Play/ Apple Store

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: