Piranha Bluetooth FM Transmitter Nasıl Çalışır

Piranha Bluetooth Çakmaklık

Temel Özellikleri

  1. Ayarlanabilir ve her araçta kullanılabilir.
  2. FM verici
  3. LED ekran penceresi
  4. LINE ses girişi
  5. Bağımsız bluetooth başlatma/kapatma düğmesi
  6. USB disk ile müzik çalmayı destekler
  7. MP3 Müzik biçimini destekler
  8. Bluetooth üzerinden yanıtlama/kapatma/reddetme/yeniden arama
  9. Bluetooth stereo müzik çalma
  10. Arama yankı giderimi ve ses azaltma (CVC) teknolojisi
  11. Çift USB çıkış gerilimi 5V/2.1 A değere kadar cihazlar için güç sağlar.
  12. Güç kesintisi frekans noktası otomatik bellek işlevi



Piranha Bluetooth Transmitter Kullanımı

Bluetooth Modu

Ürünü çakmak yuvasına takın ve güç açık duruma getirin. Ürün çalışmaya başlayacak ve LED ekranı çalışmaya başladığında frekans noktasını görüntüleyecektir. Telefonunuzun bluetooth eller serbest özelliğine ilk kez bağlanıyorsa eşleştirme gereklidir. Telefonunuzun bluetooth işlevi ile “BC-06/Car kit” cihazını seçin eşleşme otomatik olacaktır. Eşleşince bir ses duyulacaktır.

Arama Yapma

Bağlı telefondan bir numara çevirin, araç ses sisteminden bir ses duyulacaktır.

Arama Yanıtlama

Bağlı durumdayken bir arama gelmesi durumunda yeşil tuşa basarak aramayı yanıtlayabilirsiniz. Aramayı yanıtlarken yeşil tuşa basarak cep telefonu mikrofonu ve ürün mikrofonu arasında geçiş yapabilirsiniz. Konuşmayı bitirmek için kırmızı tuşa basın.

Arama Reddetme

Kırmızı tuşa basarak aramayı reddedebilirsiniz.

Telefondaki Müzikleri Çalma

Bu üründe telefonunuzdaki müzikleri çalmayı sağlayan A2DP işlevini destekler. Müzik arabanızın ses sistemine FM işlevi üzerinden aktarılacaktır.Bu şekilde yüksek kaliteli müzik dinleyebilirsiniz. Oynatma/duraklatma tuşuna (yeşil tuş) basın sonraki ve son şarkı için + – tuşuna basın.

USB Oynatma Modu

Cihazı çakma yuvasına takın. Oynatıcı USB disk içindeki şarkıları algılar ve otomatik çalar. Sonraki veya önceki şarkıyı çalmak için +- tuşlarına basın, oynatmak/durdurmak için yeşil tuşa basın. Kırmızı tuşa uzun basın dijital frekans yanıp söner, FM frekansını arttırıp/azaltmak için + tuşa kısa basın.

Araç müzik sistemini  FM radyo durumunda açın cihaz aktarım frekansını aracın alıcı frekansı ile aynı frekansa getirin, ardından araç müzik sisteminden müzik çalabilirsiniz.

Aktarım Frekansını Ayarlama: Seçili frekans durumunu girmek için kırmızı tuşa uzun basın ardından dijital frekans yanıp sönecektir. + tuşuna kısa basarak FM frekans arttırma/azaltmayı gerçekleştirebilirsiniz.

Frekansı hızla arttırıp/azaltmak için +- tuşuna basılı tutun. Frekans 87.5-108 MHZ arasında ayarlanabilir.

Cihaz çift USB girişine sahiptir. Sadece üzerinde USB yazan giriş müzik çalmayı destekler. USB girişlerinden ikisi de maksimum 5V/2.1A besleme sağlar. Aynı anda iki USB girişi kullanılacaksa maksimum besleme 2.1A dir. USB leri aynı anda şarj için ve müzik dinlemek için kullanabilirsiniz.

Ses Giriş Modu

Birlikte gelen hat kablosu ses kaynağını ucuna bağlayın ve diğer ucuna ise ürün ses deliğine bağlayın. +- sesi açmak/kısmak için kısa ve uzun basın. Yeşil tuşuna kısa basılarak ses kapatma ve ses açma işlevi kullanılır. Kırmızı tuşa uzun basarak frekans modunu seçebilirsiniz. Bu anda LED penceresinde belirtilen frekans noktası yanıp sönecektir, +- tuşuna basarak frekansı azaltabilir ve arttırabilirsiniz. +- tuşuna uzun basılı tutarsanız frekans hızla artar ve azalır.

UYARI: Ses kablosu ilk olarak harici ses cihazına bağlanmalıdır, ardından ses giriş yuvasına bağlayın, aksi taktirde cihaz müzik çalmayacaktır.

Bluetooth Modu ve U-Disk Moduna Geçiş

Bluetooth ve U-Disk moduna geçmek için kırmızı tuşa uzun basın. U-Disk yakılı değilse, U-Disk moduna geçiş yapılmaz. Cihaz açıldıktan sonra 10 saniye bekleyin ardından kırmızı tuş ile geçiş yapın.

5 thoughts on “Piranha Bluetooth FM Transmitter Nasıl Çalışır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: