AÖF Cepte Uygulaması Nedir? Nasıl Kullanılır?

AÖF Cepte, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri için hazırlanmış bir mobil sınav hazırlık uygulamasıdır. Uygulama ile tüm bölümlerin tüm derslerine ait yaklaşık 500.000 çıkmış soruya ve doğru cevaplarına tek dokunuşla erişebilirsiniz.

Sayılarla AÖF Cepte
75 AÖF Programı, 3.038 Ders
1260 Farklı Kredili Sistem Dersi
448 Farklı Klasik Sistem Dersi
11.731 Farklı Kredili Sistem Sınavı
8.688 Farklı Klasik Sistem Sınavı
241.568 Kredili Sistem Çıkmış Sorusu
253.753 Klasik Sistem Çıkmış Sorusu
525 Kredili Sistem Dersi için 402 Klasik sistem Dersine Eşleştirme (intibak)
Toplam 495.321 Çıkmış Soru

Uygulamanın özellikleri neler?
AÖF Cepte uygulaması, AÖF derslerinize fırsat bulduğunuz her an ve her yerde çalışabilmeniz için tasarlanmış.

Uygulamamız ile eğitim sistemine (kredili-klasik), yıllara (2011-2014) ve sınav türlerine (vize-final-bütünleme-tek ders) göre filtreler oluşturarak tüm sorulara erişebilirsiniz.

Örneğin “Temel Bilgi Teknolojileri – I” dersini ele alalım. Çalışmak için bu dersi seçtiğinizde AÖF Cepte size kredili sistemden toplam 210 soru getirir. Bu sorulara, tüm çıkmış vize soruları (70 soru), final soruları (100 soru), tek ders sınavı soruları (40 soru) şeklinde ulaşabileceğiniz gibi 2013-2014 öğretim yılı vize soruları (20 soru) şeklinde de erişebilirsiniz.

“Temel Bilgi Teknolojileri – I” dersinin klasik sistemde karşılığı olan “Temel Bilgi Teknolojileri” dersi de uygulamamız tarafından size klasik sistem ders önerisi olarak sunulacaktır. Burada da vize, final, bütünleme olmak üzere üç başlıkta toplanmış 900 soru çalışabilmeniz için size sunulacaktır.

Soruyu çözüp sizce doğru olan şıkkı işaretlediğinizde eğer cevabınız doğruysa dokunduğunuz şık yeşil, yanlışsa kırmızı ile sizi bilgilendirir.
Doğru şıkkı öğrenmek için soru resminin hemen altındaki “Cevap” butonuna dokunmanız yeterli.

Uygulamadan çıkarken o an kaldığınız yeri kaydedip sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Daha sonra tekrar bakmak isteyeceğiniz bir soruyu etiketleyip etiketli sorular listenizden o soruya kolayca erişebilirsiniz.

Filtre ekranında bulunan “Sınav Modu” anahtarını açık konumuna getirirseniz tüm sorulara sınav modunda erişirsiniz. Bu durumda tüm geçmiş sınavları deneme sınavı gibi çözebilirsiniz. Cevaplarınız kaydedilir, doğru cevap butonu görünmez. Çözdüğünüz sorulara geri dönebilir, verdiğiniz cevabı değiştirebilirsiniz. Süre işler, bir sınavı ne kadar sürede tamamlayabildiğinizi takip edebilirsiniz. Sınavı çıkış butonu ile sonlandırdığınızda doğru, yanlış, boş sayılarınız ve sınavdan aldığınız not ekrana gelir. Yanlış yaptığınız ya da boş bıraktığınız soruları tekrar görüntüleyebilir, doğru cevaplarını görebilirsiniz.
Sınavlarda başarılar!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bb.aofcepte&hl=tr

https://yadi.sk/d/8mUsvzc73BS2w7

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: