Evde Egzersiz Uygulaması HisApp

Evde Egzersiz Uygulaması HisApp

Evde egzersiz uygulaması ile evde hareketsiz kalmayın. HisApp ile en iyi egzersiz hareketlerini yaparak sağlıklı spor yapabilirsiniz.

Evde Egzersiz Yap

Türkiye ve dünya bu aralar Corona virüs ile mücadele ediyor. Evimizden çıkmamaya çalışıyoruz ve üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Ancak, evdeyken hareketsiz kalmamamız gerekiyor. Bize yardımcı olacak birçok mobil uygulama uygulama mağazalarında bulunuyor. Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından geliştirilen HisApp isimli uygulama diğer uygulamalardan bir adım öne çıkıyor.

HisApp: Spor Federasyonu Uygulaması

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olan ve her yaştan ve her kesimden vatandaşımızın spor yapması için hizmet veren Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından geliştirilmiş olan Hisapp uygulaması, devlet kurumu tarafından geliştirilmiş ücretsiz ilk ve tek uygulama özelliğine sahip. Türkiye’nin en büyük dijital spor salonu olma özelliği ile öne çıkıyor.




HisApp Uygulaması ile Neler Yapabililirsiniz

Hisapp; yaşam tarzınıza uygun egzersizleri sizler için planlar, uygulatır ve hatırlatır. Bulunduğunuz ortama göre seçtiğiniz egzersiz seçenekleri ile sporu her zaman ve her yerde yapabilirsiniz. İçinde bulunduğumuz bu dönemde spordan uzak kalmamak ve evde hareket etmek için bu uygulamayı indirebilirsiniz. Herkes İçin Spor Federasyonu’nun bir uygulaması olan Hisapp; hiçbir ekipmana ihtiyaç duymadan düzenli spor yapmanızı sağlayan bir uygulamadır.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir, sadece spor yaparak sürpriz ödüller kazanabilirsiniz. Spor yapmak için artık bahaneniz yok! Herkesin yapmayı amaçladığı ancak çeşitli bahanelerle sürekli ertelenen bir faaliyet olan spor, Hisapp ile birlikte artık düzenli olarak hayatımızda olacak. Hisapp; yaşam tarzınıza uygun egzersizleri sizler için planlar, uygulatır ve hatırlatır. Bulunduğunuz ortama göre seçtiğiniz egzersiz seçenekleri ile sporu her zaman ve her yerde yapabilirsiniz.

Evde Egzersiz Uygulaması HisApp İndir

HisApp İndir Play Store

HisApp İndir App Store

2 thoughts on “Evde Egzersiz Uygulaması HisApp

  • 21 Haziran 2021 tarihinde, saat 16:20
    Permalink

    güzel anlatmışın sağol

    Yanıtla
  • 8 Mayıs 2021 tarihinde, saat 15:15
    Permalink

    güzel uygulama iyi video

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: