Turkcell Superbox Nedir ?

Turkcell Superbox Nedir ?

Turkcell Superbox Başka herhangi bir sabit internet hizmetine ihtiyaç duymadan 4.5G SIM Kartı ile kullanabileceğiniz bir internet hizmeti. Bu hizmette 100 GB kotalı ve limitsiz fiber internet paketleri bulunmaktadır.

Turkcell Superbox İnternet Paketleri

Superbox Fırsat İnternet Paketi:

Paket Adı Kota Hız Fiyat
Superbox Fırsat 100GB 100 GB 10 Mbps’ye Kadar 129,90TL
Superbox Fırsat 10 Mbps İnternet Limitsiz 10 Mbps’ye Kadar 159,90 TL
Superbox Fırsat 20 Mbps İnternet Limitsiz 20 Mbps’ye Kadar 199,90 TL

Kampanyayla birlikte yeni bir data hattı alınması gerekir. Tekliflerle birlikte verilen data hatlarına yeni tesis ücreti kampanyaya ek olarak faturaya yansıtılır.

Turkcell Superbox Kampanya İçeriği

  • Kampanyadan sadece yeni bir data hattı ile 12 ay taahhütlü olarak faydalanabilirsiniz.
  • Kampanya dahilinde sunulan taahhütlü paket: 10 Mbps limitsiz 129,90TL/ay, 20 Mbps limitsiz 179,90 TL/aydır
  • Paket Taahhüt Süresi sona erdikten sonra, aksi Turkcell’e bildirilmediği sürece, taahhüt süresinin sonuncu ayında kullanılan Superbox Fırsat Kampanyası internet paketinin ilgili taahhütsüz paketleri tanımlanır.
  • Kampanya dahilinde sunulan taahhütsüz paketler: 10 Mbps limitsiz 199 TL/ay, 20 Mbps limitsiz 249TL/aydır. Bu paket satışa kapalıdır, kontratı biten aboneler için geçerlidir.

Superbox Kampanya Katılımı

Turkcell Satış Noktaları ve Turkcell Müşteri Hizmetleri üzerinden katılım talebinizi iletebilirsiniz. Adresin hizmet sunulabilmesi için uygun olması durumunda kurulum için randevu alınır. Kurulum aşamasında adreste ikinci bir kontrol yapılır ve uygunluk durumunda abonelik ve kampanya sözleşmeleri imzalatılarak ve ürün ile ilgili gerekli kontrolleri yapılır kurulum tamamlanır ve Superbox cihaz teslim edilir.

Superbox Kurulumu

  • Hizmetin talep edildiği adres bilgisi sorgulanır.
  • Adresin hizmet sunulabilmesi için uygun olması durumunda kurulum için randevu alınır.
  • Kurulum aşamasında adreste ikinci bir kontrol yapılır ve uygunluk durumunda abonelik ve kampanya sözleşmeleri imzalatılarak, ürün ile ilgili gerekli kontroller yapılır, kurulum tamamlanır ve Superbox cihaz teslim edilir.
  • 01.08.2019 – 31.12.2019 arasında 4.5G hizmet kalitesinin uygun olduğu bölgelerde sunulacak olup, faydalanmak için kampanya ile birlikte yeni bir Turkcell data hattı alınması gereklidir.

Turkcell Superbox Nasıl İptal Edilir?

Kampanyayı iptal etmek için hat iptali gereklidir.

Detaylı bilgi için Tıklayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: