Turkcell Ücretsiz Ev İnterneti Kampanyası

Turkcell Ücretsiz Ev İnterneti Kampanyası

Turkcell Ücretsiz Ev İnterneti. Turkcell müşterilerine özel ışık hızında limitsiz Turkcell Fiber Paketler ilk 4 Ay Ücretsiz!

Turkcell Ücretsiz Ev İnterneti Kampanyası Nedir?

Turkcell mobil müşterilerine özel Turkcell Fiber internet ilk 4 ay ücretsiz sunulur. Kampanyada modem kullanım bedeli fiyata dahil ve kurulum ücretsizdir. Üstelik Turkcell müşterileri bu kampanyadan yararlandıkları süre boyunca Turkcell Platinum ayrıcalıklarından da yararlanabilir. Kampanya kapsamında Paycell Kart’a özel Turkcell internet ve dijital uygulamalarda geçerli 50 TL değerinde hediye sunulur.

Turkcell Ücretsiz Ev İnterneti Kampanyasından Kimler Faydalananilir?

Bu kampanyadan aynı TCKN altında Turkcell bireysel mobil hat sahibi olan yeni bireysel Turkcell Superonline Fiber internet müşterileri yararlanabilirler.

Kampanya 12 Eylül 2019 – 01 Ocak 2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Taahhüt süresi 24 aydır.

Kurulum 24 aylık taahhüdünüzle birlikte ücretsiz verilmektedir.  Kampanya iptal bedeline dahildir.

Turkcell Ücretsiz Ev İnterneti Fiyatları

24 ay taahhütlü

Hız AKK/Kota Kampanya Fiyatı *
25 Mbps Süper Paket Limitsiz İlk 4 ay ücretsiz , sonra 89,90TL
35 Mbps Platin Paket Limitsiz İlk 4 ay ücretsiz , sonra 99,90TL
50 Mbps Platin Paket Limitsiz İlk 4 ay ücretsiz , sonra 129,90TL
100 Mbps Platin Paket Limitsiz İlk 4 ay ücretsiz , sonra 199,90TL

*Kampanya fiyatları aylık olup tüm vergiler ve 8 TL modem kullanım ücreti dahildir.

Diğer Bilgiler

  • Fiber İnternet Hizmetini nakil ettirmeniz durumunda tüm vergiler dahil 150 TL nakil ücreti yansıtılır.
  • Turkcell Superonline yasal sitelerden içerik indirmeyi destekler.
  • Sunulan hizmet bireysel kullanım içindir, ticari amaçla kullanılamaz. Turkcell Superonline böyle bir kullanımdan şüphelenmesi halinde, Abonelik Sözleşmesinde de belirtildiği üzere ve aboneyi koruma amacı ile öncelikle aboneyi uyarır. Abonenin kullanımında ticari amaç tespit edilmesi halinde; Turkcell Superonline, hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar.
  •  Turkcell Superonline’dan numara tahsisi ile telefon hizmeti alındığı takdirde aksi Turkcell Superonline tarafından duyurulmadıkça her ay tüm vergiler dahil 4,99 TL minimum kullanım ücreti uygulanmaktadır.
  • Kampanya kapsamında yararlanılan ses hizmeti ile taahhüt süresi bittikten sonra uygulanacak ücretler www.superonline.net adresinde yayınlanan mevcut tarifeler üzerinden ücretlendirilecektir.
  • Kampanya kapsamında taahhüt sürenizce ilk seçtiğiniz paketiniz dışındaki diğer alt/üst paketlere geçilmesi durumunda geçiş yapılan paketin yürürlükteki, Web Sitesi’nde yayınlanan güncel satışa açık paket içerikleri ve ücretleri geçerli olacaktır.
  • İnternet hızı (download ve upload) sonuçları bazı faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu faktörler, sunucunun, ev/işyeri arasında bulunan diğer sunucu ve router’ların (yönlendiricilerin) performansı ve sayısı; ev/işyeri ve sunucu lokasyonu arasındaki hatların kullanım yoğunluğu ve bilgisayarın performansıdır. Ayrıca erişmekte olunan sunucuların internet çıkışlarındaki yoğunluk veya kendi düzenlemeleri doğrultusunda getirdikleri hız kısıtlamaları, web sayfalarının yavaş açılmasını etkileyebilir. Tam performans almak için kablolu bağlantı tavsiye edilmektedir.
  • Varsa Turkcell Superonline diğer katma değerli servisleriniz ayrıca faturalandırılır.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.

One thought on “Turkcell Ücretsiz Ev İnterneti Kampanyası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: