Silkroad Online Mobile

Silkroad Online Mobile

Silkroad Online severlerin en çok olmasını istediği mobil silkroad online beta olarak 10 şubat 2019 itibari ile ön kayıta açıldı. Şuan ön kayıt dolu, ilerleyen zamanlarda tekrar açılabilir.

Silkroad Online Mobile aksiyon, RPG ve açık dünya oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşünüyorum. Joymax yapımcılığını mobil için U1GAME / ICCGAME firmalarına verdiği, Android cihazlar ve İOS cihazlar için yeni çıkan başarılı bir oyundur. Bilgisayar platformundan tanıdığımız Silkroad Online oyunun resmi mobil düzenlemesidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız kahraman ile bulunduğunuz İpek Yolu üstünde yaratıklara karşı mücadele etmek, görevleri tamamlamak, gelişmek ve rakiplerinize karşı savaşmaktır. Oyun henüz tamamen sunulmadığı için erken erişim olarak kayıt olabilirsiniz. Bu sayede birçok oyuncudan evvel giriş yapabilir, oyunun işleyişini anlayıp karakterinizi hızlıca geliştirebilirsiniz. Geniş oyun evreni, yüzlerce yaratık, kullanabileceğiniz özel eşyalar, farklı karakter sınıfları ve dahası sizleri bekliyor. Oyun hala BETA aşamasında olduğu için sorunlar olabilir ancak oynanabilir durumdadır, düzenli olarak yapılan güncellemelerle daha iyi bir duruma geleceğini düşünüyorum. Bilgisayardaki gibi bir Silkroad Online beklememek gerekiyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Silkroad Online erken kayıt şuan doludur.

Silkroad Online Mobile Oyun Hikayesi

Silkroad Online, İpek Yolu temalı dünyanın ilk 3B MMORPG mobil oyunudur. Seçilecek üç iş: kılıç ustası, okçu avcısı ve mızrakçı. Buz, Ateş ve Gök gürültüsü, pratik için üç beceri! Birden fazla görev, eğlenceli sosyal ve yoğun PK, Silkroad World’de bulabileceğiniz her şey!

Antik İpek Yolu’nun temasıyla dünyanın ilk 3D MMORPG mobil oyununda Silkroad Online! 2 yıl boyunca inşa edilmiş ve yapım ekibinin büyük bir kısmına mal olan harika bir oyun. Sınırsız çölde develer ipeğin ilerletilmesiyle yüklenir. Tüccarlar, Hırsızlar ve Avcılar tanrıların tarihini silecek, insanlığın destansı mucizesini geride bırakacak …
Sırasıyla Bicheon Swordman, Pacheon Bowman ve Heuksal Spearman’ın üç pozisyonu, kontrol, uzaktan ve yakın muharebe saldırısının benzersiz yeteneklerini yansıtıyor. Oyuncular, hücum veya savunma tercihlerine göre Buz, Ateş ve Şimşek becerileri arasından seçim yapabilir. Her zaman Tüccarlar, Hırsızlar ve Avcılar arasındaki rolleri değiştirebilirler. Hikaye tabanlı görev sistemi ve sosyal aktiviteler yapısıyla, tüm oyuncular hareket etmekte ve büyümekte özgürdür! Karakter, istediği zaman şiddetli duruma girebilir ve bu da oyuncunun savaş gerilimini deneyimlemesini sağlar.
Şimdi, Tanrı’nın kapısı senin için açık! Varlıklı bir Tüccar, durdurulamaz bir Hırsız veya koruyucu bir Avcı olun. Hadi ve kaderini seç!

U1 Game Digital Entertainment’in Mobil Oyun Hakkında Açıklaması

“Herkese merhaba! Biz Çin’den Mobil Silkraod Online’ın geliştiricileriyiz. Güney Kore firması Joymax tarafından bize Silkroad Online’ın mobil sürümünün geliştirilmesi için izin/yetki verildi, ki bu oyun hem iOS hem Android işletim sistemli telefonlarda oynanabilecek. Mobil oyun asırlardır yükseliş ve çöküşlere sahne ola PC’deki Silkroad Online / İpek Yolu oyunu ile aynı altyapıya sahip. Mobil oyunumuz için kısa bir test süreci başlatacağız ve hepinizi bu teste katılmaya davet ediyoruz. Herkesin aramızda yeri var ve size daha eğlenceli bir oyun sunabilmek için hırsla/hevesle çalışıyoruz.”

Silkroad Online Mobile İndir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: