Arıkovanı Nedir?

Arıkovanı Nedir?

Arıkovanı, geliştirdikleri teknoloji ve inovasyon odaklı projelerin hayata geçmesi için ihtiyaç duydukları kaynağı toplumdan edinmesini sağlayan bir kitlesel fonlama platformudur.

Kitlesel fonlamayı, Türk kültürünün önemli motiflerinden imecenin belirli kural ve yükümlülükler çerçevesinde, çevrimiçi platformlar üzerinden gerçekleştirilen bir türü olarak düşünmek yanlış olmayacaktır. Proje sahiplerine, üzerinde çalıştıkları ürünleri hayata geçirmek için ihtiyaç duydukları maddi kaynağı, belirli bir kişinin veya kurumun yatırımı yerine, toplumdaki bireylerin irili ufaklı desteği ile ulaşma şansı tanır. Her iki uygulamada da amaç, karşılıklı yardımlaşma yoluyla toplumun sorunlarının giderilmesidir.

Arıkovanı’nın başlıca hedefleri; Türkiye’nin yerli teknoloji üretimini artırmak ve topluma teknoloji üretimine destek olma bilinci kazandırmaktır. Bu doğrultuda, gerçek bir ihtiyaca yanıt veren veya soruna çözüm olan teknoloji projelerinin, erken aşamalarda hedef kitlesi ile buluşmasını ve fonlanmasını sağlar. Toplumun, teknoloji projelerine erken aşamalarda dahil olarak şekillenmesini sağlaması çığır açacak yeniliklerde rol almasını sağlar.

Aynı amaçla; kitlesel fonlama kampanyasını başarıyla tamamlamış, yüzlerce insan tarafından beğenilmiş ve ön sipariş aşamasını bitirmiş ürün ve hizmetler için artık Arıkovanı Mağaza platformu var. Yaratıcı ürün ve hizmetlere Türkiye’nin ilk teknoloji girişimlerine özel mağazası Arıkovanı Mağaza üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Arıkovanı Nasıl Kullanılır?

Arıkovanı uygulamasını IOS, Android işletim sistemli akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirerek kullanmaya başlayabilirsin.

Arıkovanı’nı masaüstü veya mobil web tarayıcısı üzerinden https://arikovani.com/ adresine girerek ya da mobil cihazlardan Arıkovanı uygulamasını Google Play ve App Store üzerinden indirerek kullanabilirsin. Arıkovanı, tüm operator aboneleri tarafından kullanılabilir.

Arıkovanı uygulamasını tüm Android 4.1, iOS 8 ve üzeri işletim sistemlerine sahip mobil cihaz kullanıcıları indirip kullanabilirsiniz.

Arıkovanı’nı kullanarak Türkiye’de geliştirilen son teknoloji ve inovasyon projelerinden haberdar olursun. Girişimleri destekleyerek eşsiz ürünlere çok uygun fiyatlara ilk sen ön sipariş verirsin.

  • Teknoloji girişimlerini keşfet;
  • Fonlama aşamasındaki girişimlere destek ol;
  • Arıkovanı Mağaza’dan girişimci ürünlerini satın al;
  • Hazırlık aşamasındaki girişimlere fikirlerinle yön ver;
  • Proje başlat.

Arıkovanı Nasıl İptal Edilir?

Arıkovanı, abonelik gerektirmediği için iptal edilen bir servis değildir. Telefondan uygulamayı silmeniz yeterli olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: