Netflix Nedir? Netflix Ücretsiz Deneme

Netflix Nedir?

Netflix Nedir?

Netflix, çok çeşitli ödüllü dizileri, filmleri, belgeselleri ve daha fazlasını internete bağlı binlerce cihaz üzerinden izlemesini sağlayan bir yayın hizmetidir. Netflix ile tüm içeriği, tek bir reklam dahi görmek zorunda kalmadan, sınırsız bir şekilde izlemenin tadını çıkarabilirsiniz. Her zaman keşfedecek yeni bir şey vardır ve her ay yeni dizi, film ve programlar eklenir.



Netflix Ücretsiz Deneme

1 ay boyunca ücretsiz deneyin! Netflix denemeniz hoşunuza giderse, hiçbir şey yapmanıza gerek yok; üyeliğiniz, üye olarak kalmayı seçtiğiniz sürece otomatik olarak devam edecektir.

Netflix üyeliği kaydolduğunuz tarihte başlayan aylık abonelik şeklinde gerçekleşir. Sözleşme yok, iptal ücreti yok, taahhüt yok. Günün 24 saati, çevrimiçi olarak iptal edebilirsiniz.

Netflix Üyelik

Ödemek istediğiniz ücreti seçin, planınızı belirleyin! Netflix, ihtiyaçlarınızı karşılamak için 3 farklı üyelik planı sunar. Aynı anda kaç kişinin Netflix içeriklerine erişebileceğini ve videoları Standart Çözünürlükte mi (SD), Yüksek Çözünürlükte mi (HD), yoksa Ultra Yüksek Çözünürlükte mi (UHD) görüntüleyeceğinizi planınız belirler.

  • Temel Plan: 1 ekranlı plan SD (Aynı anda tek bir cihazda, Standart Çözünürlük ile izleyin)
  • Standart Plan: 2 ekranlı plan HD (Mevcut olduğunda Yüksek Çözünürlük ile, aynı anda iki cihazda izleyin)
  • Özel Plan: 4 ekranlı Plan HD/UHD 4K (Mevcut olduğunda Yüksek Çözünürlük ve Ultra Yüksek Çözünürlük ile, aynı anda dört cihazda izleyin)
  • DVD Planı (sadece ABD’de mevcut): ABD’deki müşteriler Sadece DVD Planıiçin kaydolabilir veya mevcut yayın planlarına DVD ekleyebilir.

Farklı plan seçeneklerinden biri size uyacaktır.

  • Temel – (ayda 15,99 TL) SD kalitesinde 1 ekranda izleyin.
  • Standart – (ayda 27,99 TL) HD seçeneği ile 2 ekranda izleyin.
  • Özel – (ayda 39,99 TL) HD ve Ultra HD seçeneği ile 4 ekranda izleyin.

Planınızı istediğiniz zaman Hesabınız sayfasından değiştirebilir veya yükseltebilirsiniz.

Netflix Diziler ve Filmler

Netflix üyeleri 190’dan fazla ülkede harika içeriklere anında erişebiliyor. Netflix, ödüllü orijinal Netflix içerikleri, filmler, belgeseller, diziler ve daha fazlasından oluşan geniş, küresel bir içerik kütüphanesine sahiptir. Netflix içeriği bölgelere göre farklılık gösterebilir ve zamanla değişebilir.

Netflix Yayın Cihazları

Her yerde, her zaman ve binlerce cihazda izleyin. Netflix izleme yazılımı; akıllı TV’ler, oyun konsolları, medya oynatıcılar, alıcı kutuları, akıllı telefonlar veya tabletler gibi Netflix uygulamasına sahip internete bağlı herhangi bir cihazdan Netflix içeriğini anında izlemenizi sağlar.

Netflix’i Nasıl İptal edebilirim?

Hesabınızı iptal etmek ve üyeliğinizi sonlandırmanız gerekiyorsa, yapmanız gerekenleri aşağıda bulabilirsiniz:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: