Türk Telekom Bulut Nedir?

Türk Telekom Bulut Nedir?

Türk Telekom Bulut online dosya yedekleme servisidir. Bu hizmeti kullanarak dosyalarınızı, fotoğraflarınızı, müziklerinizi, rehberinizi size verilen alana depolayarak yedekleyebilir, saklayabilir, cihazlarınız arası aktarabilir, başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

Türk Telekom Bulut Özellikleri Nelerdir?

Uygulama ile dosyalarınızı güvenle depolayabilir, cihazlarınıza aktarabilir ve başkalarıyla kolayca paylaşabilirsiniz. Türk Telekom Bulut’a internet bağlantınızın olduğu her yerden ulaşabilirsiniz.

Harici disk ya da USB flash bellek taşımanıza gerek kalmaz, dosyalarınıza internet bağlantınızın olduğu her yerden ulaşabilirsiniz.

Dosyalarınız bilgisayarınızdan ya da cihazınızdan silinse ve kaybolsa dahi Türk Telekom Bulut hesabınızda güvenle korunur.

Ayrıca Bulut ile telefon rehberinizi de güvene alabilir, diğer cihazlarınıza aktarabilirsiniz.

Türk Telekom Bulut’a www.turktelekombulut.com.tr linki üzerinden, Internet Explorer, Google Chrome, Safari ve Firefox tarayıcıları ile erişebilir ya da Google Play ve Apple Store üzerinden cihazınıza mobil uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz.

Android Uygulama için tıklayınız.

iOS Uygulama için tıklayınız.

Türk Telekom Bulut bireysel ve kurumsal tüm faturalı ve faturasız mobil hat sahibi Türk Telekom müşterilerinin kullanımına açıktır.

Türk Telekom Bulut ile Nasıl Paket Alabilirim?

Türk Telekom Bulut kullanım alanı paketi satın almak için; www.turktelekom.com.tr web sitesine ya da Bulut mobil uygulamalarına mobil hattınızın telefon numarası ve *952#yi tuşlayarak alınan şifre ile giriş yaparak Paketlerim alanında bulunan paketlerden herhangi birine “Satın Al” butonuna tıklamak yeterlidir.

Aylık 10GB Paketi için AYLIK10GB yazıp 5555’e,

Aylık 20GB Paketi için AYLIK20GB yazıp 5555’e,

Aylık 50GB Paketi için AYLIK50GB yazıp 5555’e,

Aylık 150GB Paketi için AYLIK150GB yazıp 5555’e kısa mesaj gönderebilirsiniz.​​​​​​​​

Paket Adı Ücret
1 GB Ücretsiz
10 GB 4 TL
20 GB 6 TL
50 GB 8 TL
150 GB 10 TL

Üyeliğin sona ermesi durumunda Bulut saklama alanındaki dosyalar silinir mi?

Üyeliğin sona ermesi durumunda, Turk Telekom Bulut üzerindeki dosyalar 1 ay boyunca saklanır. Ancak dosyalara erişmek için tekrar üye olmak gerekmektedir.

1 ayın sonunda ücretli paketlerden birine geçiş yapılmaması durumunda hesap 1 ayın sonunda otomatik olarak silinir.

Bulut’ a dosya yüklerken ya da dosya indirirken internet kullanımı nasıl ücretlendirilir?

Üyeliğin sona ermesi durumunda, Turk Telekom Bulut’taki dosyalar 1 ay boyunca saklanır. Ancak dosyalara erişmek için tekrar üye olmak gerekmektedir.

Dosya yükleme ve indirme işlemleri kullanıcının internet paketi olması durumunda, paketinden düşer. Kullanıcının internet paketi olmaması durumunda tarifesinin internet kullanım ücreti üzerinden ücretlendirilir.

Servis İptali

Aktif Turk Telekom Bulut paketi aboneliğini iptal etmek için IPTAL boşluk PAKET ADI yazıp 5555’e göndermek yeterlidir. Paket iptal işlemi gerçekleştikten sonra abonelik paketin yenilenme tarihi itibariyle sonlanacaktır. Paket ücreti yenilenme tarihine kadar tahsil edilmeye devam eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: