Fulltrip Nedir?

Fulltrip Nedir?

Fulltrip nedir; uçak, otel, tur, araç, transfer, vize danışmanlığı gibi seyahat hizmetlerini tek platformda bulabileceğiniz, tatile çıkamayanları tatile çıkaran seyahat servisidir.

Turkcell Fulltrip Nedir?

Turkcell salla kazan, sürpriz noktadan kazandığınız fulltrip indirim kodlarını kullanarak seyahatlerinizi daha ucuza getirebilirsiniz.

Fulltrip Nasıl Kullanılır ?

Fulltrip uygulamasını, Apple ve Google Play Store’lardan indirerek veya fulltrip.com alan adlı websitesi üzerinden kullanabilirsiniz. Uçak, otel, tur, araç, transfer, vize danışmanlığı ve birçok hizmeti tek platformda planlayıp, tatile çıkabilirsiniz.

Fulltrip Seyahatimi Nasıl Planlayabilirim?

İhtiyacınız olan uçak, otel, araç ve paket tur’u arama menüsünden kendinize uygun seçenekleri seçerek binlerce seçenek arasından bulabilir ve sadece 3 tıkla işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Fulltrip Kampanya ve Fırsatlarını Nereden Öğrenebilirim?

Fulltrip.com’un size özel fırsat ve kampanyalarını kampanyalar ve fırsatlar bölümünden takip edebilirsiniz. Güncel kampanya ve fırsatlardan sizi haberdar edebilmemiz için Fulltrip.com’a üye olabilirsiniz.

Fulltrip Üye Olmak Gerekiyor mu?

Hayır, Fulltrip.com’dan seyahat organize etmek için herhangi bir üyelik şartı bulunmuyor. Eğer üye olarak giriş yaparsanız daha kolay, avantajlı ve kişisel bir deneyimle satın alma yapabilirsiniz. Üstelik Turkcell’in hızlı giriş teknolojisi ile şifre unutma derdi olmadan sadece telefon numaralarınızı girerek üye olabilir ve kusursuz seyahat deneyimini yaşayabilirsiz.

Web sitesi üzerinden hizmetlerimi kullanmak için;

  • İnternet tarayıcının adres bölümüne fulltrip.com yaz ve enter’a bas.
  • Açılan sayfada, sitenin sağ üst kısmında yer alan giriş yap butonuna tıklayarak üye olabilir/Üye girişi yapabilirsiniz.
  • Açılan sayfadaki Uçak, Araç, Otel, Transfer, Tur, Vize başlıklardan istediğinizi seçip seyahatinizi planlayabilirsiniz.

Mobil ve tablet uygulamaları üzerinden Fulltrip’i kullanmak için;

  • Cep telefonundan kullanmak için öncelikle kullanmakta olduğun cihaza uygun uygulama sürümünü ilgili uygulama mağazası üzerinden indirmelisiniz.
  • Önemli Not: IOS işletim sistemi için IOS 9.0 ve üstü işletim sistemine sahip cihazlar, Android işletim sistemi için Android 4.4 ve üstü işletim sistemine sahip cihazlar desteklenmektedir.
  • İndirmek için tıkla!
  • Uygulamayı açtıktan sonra, internet bağlantı türüne (Wifi veya  4.5G)  göre aramalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
  • Uygulamaya giriş yaptıktan sonra, uçak, araç, otel ürünlerinden yurt içi ve yurt dışı rotalarını seçip seyahatinizi planlayabilirsiniz.

2 thoughts on “Fulltrip Nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: