Turkcell Hayal Ortağım İle Engelleri Aşın

Turkcell Hayal Ortağım Nedir ?

Güncel haberleri, köşe yazarlarını takip edebildiğiniz, yüzlerce sesli kitaba, dergiye ve eğitime ulaşabildiğiniz, hava durumu, döviz kurları, astroloji gibi bilgi, eğlence ve navigasyon hizmetlerinden yararlanabildiğiniz ücretsiz Turkcell Hayal Ortağım’a ulaşmak için 8020’yi tuşlamanız, IOS & Android uygulamasını cep telefonunuza yüklemeniz, veya www.hayalortagim.com adresine girmeniz yeterli.

Görme Engelliler sosyal hayata aktif katılıyor.

Hayal Ortağım ile vizyon filmleri sesli betimlemeli takip edilebiliyor, toplu yaşam alanlarında navigasyon hizmeti alınabiliyor.

Görme Engelliler binlerce kitabı sesli dinleyebiliyor.

Hayal Ortağım ile güncel haberler ve köşe yazıları takip edilebiliyor; yüzlerce sesli kitap, eğitim ve dergi dinlenebiliyor.

Görme Engelliler Turkcell’in eğlence ve bilgi servislerine hızlıca ulaşıyor.

Kullanıcılar hava durumu, döviz kuru ve astroloji servislerine anında ulaşabiliyorlar.

Servisi Kullanmam İçin Ne Yapmam Gerekir ?

Görme engelli aboneler; önce www.hayalortagim.com sitesinden kayıt formunu doldurur. Kayıt işlemini tamamlayan ve görme engelli raporunu sisteme yükleyen aboneler; 24 saat içinde 8020’yi arayarak servisi kullanmaya başlayabilirler.

Nasıl Kullanırım

  • Turkcell Hayal Ortağım, görme engelli kullanıcılara özel olarak hazırlanmış bir servistir.
  • Akıllı telefonu olmayan görme engelli kullanıcılar, 8020 IVR hattını ücretsiz arayıp bu servisten yararlanabilirler. 8020 IVR hattı sadece Turkcell abonelerine açık olup ücretsiz bir hizmettir.
  • Akıllı telefonu olan görme engelli kullacılar, IOS veya Android işletim sistemli destekli cep telefonlarından Turkcell Hayal Ortağım mobil uygulamasını indirerek bu servisten yararlanabilirler. 
  • Servis içerisinde sunulan hizmetlerden söz konusu ‘telifli’  içerikler, sadece görme engelli raporunu sistemlerimize yüklemiş kullanıcılar için sunulmaktadır.
  • Abonelik kaydı için: görme engelli kullanıcılar; www.hayalortagim.com sitesinden kayıt formunu doldurabilir, veya Turkcell Hayal Ortağım mobil uygulaması üzerinden kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir.
  • Kayıt işlemini tamamlayan ve görme engelli raporunu sisteme yükleyen kullanıcılar; eposta ve SMS ile bilgilendirildikten sonra 8020’yi arayarak servisi kullanmaya başlayabilirler.

Yenilikler

-Müzelerde navigasyon ve eser betimlemesi geliştirmesi yapıldı.
-Sesli betimleme de yaşanan hatalar giderildi.
-AVM’de navigasyon alırken yaşanan sorunlar düzeltildi.
-Performans iyileştirmeleri yapıldı.
-Kullanıcı verilerinin gizliliği ile ilgili geliştirmeler yapıldı.

Uygulama Detayları

Turkcell Hayal Ortağım 8020 IVR hattını arayan kullanıcılar;

  • Kategorilerine göre güncel haberleri ve köşe yazarlarını sesli olarak takip edip yüzlerce sesli kitabı dinleyebilirler.
  • Young Guru Academy (YGA) ve Turkcell Akademi tarafından görme engelliler için hazırlanmış sesli eğitimlerden ve hava durumu, astroloji, döviz kurları gibi Turkcell Bilgi servislerinden faydalanabilirler.

Turkcell Hayal Ortağım mobil uygulaması kullanıcıları ek olarak;

  • Uygulama içerisindeki Yol Arkadaşım özelliğiyle Akasya, Akbatı, Akmerkez, Axis, Antalya Migros, Beylikdüzü AVM, Canpark, Capacity, Carousel, Ege Perla, Forum Gaziantep, Forum Kapadokya, Forum Mersin, Gebze Center, İnegöl AVM, İstinyePark, İzmir MaviBahçe, Kanyon, Kayseri Meysu AVM, M1 Adana, M1 Gaziantep, M1 Konya, Panora, Point Bornova, Primemall Gaziantep, Sanko Park, Vadistanbul, Zorlu Center alışveriş merkezlerinde kapalı alan navigasyon hizmetiyle sesli komutlarla kimseden yardım almadan tek başına dilediği gibi dolaşabilirler.
  • Cepten Sesli Betimleme hizmetiyle sinemalardaki vizyon filmlerini, herkesle aynı sinema salonlarında mobil uygulama üzerinden sesli betimlemeli olarak takip edebilirler. Bu hizmet, projeye destek veren anlaşmalı filmler için geçerlidir.

Android işletim sistemli cihazlarda 2.3 ve üstü sürümlerde,

İOS işletim sistemli cihazlarda iOS7 ve üzeri sürümlerde çalışmaktadır.

Nasıl İptal Ederim

Turkcell Hayal Ortağım servisini iptal etmek için IPTAL HAYAL yazıp 8020’ye gönderebilirsiniz.

Hayal Ortağım Uygulamasını İndir

App Store

Google Play

 
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: