Vodafone Gençlik Tarifeleri

Kafama Göre GB’larımı Nasıl Kullanırım?

Sana uygun olan tarifeyi seçtin. FreeZone’lu şimdi sıra tarife içeriğindeki kafana Göre GB’ları seçmekte. 3 seçeneğin var! Birini seç, tarifendeki interneti ikiye katla, en sevdiğin uygulamalar GB kotandan yemesin!

GENÇLİK TARİFELERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Kafama Göre Paketlerini Nasıl Seçerim?

Öncelikle Vodafone’lu olman lazım VodafoneCep Merkezlerinden birine giderek veya Tıklayın gelelim ile sen nerede istersen orada Kafama Göre tarifelerinden birine geçebilirsin.

Vodafone’luysan bir Kafama Göre Tarifesine geç

Vodafone Yanımda uygulamasından veya online self servisten tarife değişikliğini yapabilirsin.

Bu tarifelerden kimler yararlanabilir?

Bu tarifeden, 7-26 yaş arasındaki numara taşıma ya da yeni hat alımı ile gelen bireysel faturasız abonelikler faydalanabilir. Tarifeden 26 yaş altı kullanıcı tanımı ile de yararlanmak mümkündür.

Ücretsiz ek paketlerimi nasıl seçebilirim?

Kafama Göre Tarifelerin içeriğindeki ek paket faydasından yararlanmak için abonelerin akvitasyon sonrasındaki ilk 6 fatura dönemi içerisinde< Vodafone Yanımda, Müşteri Hizmetleri, Vodafone Mağazaları veya SMS yolu ile seçim yapmaları gerekmektedir. Seçimini yaptıktan sonra ise seçimini değiştiremez.<

Aynı anda birden fazla ek paket alabilir miyiz?

Hayır, tarife kapsamında 3 ek paketten sadece birini seçebilirsin. Seçimini yaptıktan sonra da değiştiremezsin.

Ek paketimi istediğim zaman değiştirebilir miyim?

Hayır, tarife kapsamında 3 ek paketten sadece birini seçebilirsin. Seçimini yaptıktan sonra da değiştiremezsin. Unutma seçimini tarifeye talebini yaptıktan sonra ilk 6 fatura dönemi içerisinde yapmalısın.

Paketim sınırsız mıdır?

Hayır, tarifendeki ek paket faydası tarifendeki internet hakkını ikiye katlar, sınırsız yapmaz. Yani Eğer içerisinde her yöne 6GB internet olan bir tarifedeysen ek paket seçimimi yapınca her yöne 6GB’ına ek seçtiğin pakette geçerli 6GB internetin olur.

Paketim süresi ne kadar?

Kafama Göre 4 Ekstra, 5 ve 6 tarifeleri için 6, Kafama Göre 7 ve 8 tarifeleri için 12 aydır.

Paketimin süresi dolduktan sonra tarife fiyatım değişecek mi?

Hayır, ek paketinin süresi dolduktan sonra tarifeni aynı fiyattan kullanmaya devam edebilirsin.

Kotandan yemeyen Whatsapp ne demek?

Whatsapp uygulamasında yaptığın mesajlaşmaların ve dosya, konum, fotoğraf, video gibi paylaşımların tarife içeriğindeki internetinden yemez. Sesli Arama ve Görüntülü Arama hizmetleri için tarifenin her yöne internetinden ücretlendirilirsin.

Gamer Video Paketimi nerelerde kullanabilirim?

Gamer Video Paketi  Youtube, İzlesene ve PlayZ uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden tarifendeki internet kotası kadar kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki video içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı abonelerin mevcut tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.

İnstagram paketimi nerelerde kullanabilirim?

İnstagram Paketi, İnstagram uygulaması kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden tarifendeki internet kotası kadar kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki sosyal medya içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Müzik paketimi nerelerde kullanabilirim?

Müzik Paketi Spotify, Fenomen, Power App ve Karnaval uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden tarifendeki internet kotası kadar kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki müzik içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir

Müzik paketinde Spotfiy Premium’u kullanabilir miyim?

Hayır, Müzik paketi sadece Spotify, Fenomen, Power App ve Karnaval uygulamalarındaki internet kullanımınız içindir. Üyelik hizmeti içermez.

Tarifeye geçtim ama ücretsiz paketimi seçemiyorum neden?

  • Öncelikle tarife aktivasyonunun tamamlandığından emin olmalısın. Unutma bu tarifelerden sadece 26 yaş altı aboneler faydalanabilir.
  • Eğer faturasız bir hat kullanıyor isen tarifenin ücretinin de tahsil edilmiş olması gerekiyor. Gerekli TL yüklemesini yaptığından emin ol.
  • Ek paket seçimini tarife talebin alındıktan sonraki 180 gün içerisinde yapman gerekiyor. Bu süre dolmuş olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: