Türk Telekom Renkli Tarifeler ile İnternetin Keyfini Çıkarın

Türk Telekom Renkli Tarifeler

Türk Telekom’a geçenler renkli tarifeler ile bol internet ve dakikaların sahibi oluyor ve sınırsız e dergi üyeliği kazanıyor. Renkli tarifeler ile hayatın tadını çıkarın.

Renkli Tarifeler 4 Çeşittir.

Renkli 3GB Tarifesi

23TL/Ay
Her Yöne Konuşma
1000 DK
Her Yöne Mesajlaşma
1000 SMS
Cepten İnternet
3 GB

Renkli 6GB Tarifesi



29TL/Ay
Her Yöne Konuşma
1000 DK
Her Yöne Mesajlaşma
1000 SMS
Cepten İnternet
6 GB

Renkli Prime 10GB Tarifesi

37TL/Ay
Her Yöne Konuşma
1000 DK
Her Yöne Mesajlaşma
1000 SMS
Cepten İnternet
10 GB

Renkli Prime 15GB Tarifesi

47TL/Ay
Her Yöne Konuşma
1000 DK
Her Yöne Mesajlaşma
1000 SMS
Cepten İnternet
15 GB

Tarifeye, yeni hat tesisi, numara taşıma, Türk Telekom mobil faturasız tarifelerden geçiş yoluyla kayıt olunabilecektir.

  • Tarifenize ek paketler satın alarak, aşım ücretlerinizi kontrol altına alabilirsiniz. Ek paket seçenekleri için cep telefonunuzdan *120# tuşlayıp arama tuşuna basınız.
  • Tarife kapsamında sunulan cepte internet kullanım hakkı tükendiğinde, hatta tanımlı başka internet hakkı yok ise, internet kullanımları her 100MB için 9TL olarak ücretlendirilir. En fazla 6 kez tanımlanan 100MB sonrasında, internet erişimi fatura dönemi sonuna kadar durdurulur ve ek ücretlendirme yapılmaz.

Taahhüt Detayları

  • Tarifeden taahhütlü aylık ücret ile yararlanmak için Müşteri Hizmetleri veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir. SMS aracılığıyla taahhüt vermek için SOZ yazıp 5555‘e SMS gönderilmesi gerekmektedir.
  • Taahhüt kapsamındaki aylık ücret indirimi taahhüt verilen fatura dönemi itibariyle verilmeye başlanacak ve 12 fatura dönemi boyunca verilecektir.
  • 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom mobil faturalı tarifelerinde kalacaklarına dair taahhüt verip, ilk 12 fatura dönemi içerisinde hat iptali yapan, hattının iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan, Türk Telekom mobil, Taraftar, Türk Telekom evde internet ve diğer işbirliği faturasız tarifelerine geçiş yapan müşterilerin son faturalarına taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılacaktır.
  • Taahhüt verip 12 fatura dönemi içerisinde diğer mobil faturalı tarifelere geçiş yapan müşterilere cayma bedeli yansıtılmayacaktır; ancak söz konusu müşterilerin taahhütleri kaldığı yerden devam edecek; sonrasında hat iptali yapmaları, hatlarının iptal edilmesine sebebiyet vermeleri, numaralarını diğer operatörlere taşımaları, Türk Telekom mobil, Taraftar, Türk Telekom evde internet ve diğer işbirliği faturasız tarifelerine geçiş yapmaları durumunda müşterilerin son faturalarına taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılacaktır.
  • Taahhütlü ücretler 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma taahhüdü veren müşteriler için geçerli olacaktır. 12 fatura döneminin bitiminden itibaren taahhütsüz ücretler geçerli olacaktır.
  • 5555’e SMS göndererek taahhüt veren müşterilerimizin gönderdikleri taahhüt Onay SMS’leri için 2TL SMS ücreti alınmaktadır.

Kalan Kullanım Sorgulama

  • Tarife kapsamında kalan dakikalar için SES, kalan SMS hakları için SMS ve cepten internet hakkı için INTERNET yazıp 5555 ‘e SMS gönderilerek öğrenebilirsiniz. Bu servis dakika, SMS ve internet için 2 saat öncesinin kullanım bilgilerini içerir.
  • Güncel borç bilgisi GUNCEL yazıp 5555’e gönderilerek son 6 saat hariç faturalanmamış kullanım tutarı öğrenilebilir. Sorgulamalar ücretsizdir.
  • Internet ve Ses haklarının her biri için %80’i ve %100’ü kullanıldığında sistemden SMS ile otomatik olarak bilgilendirme yapılmaktadır. Bu bilgilendirmeler dakika, SMS ve internet için 2 saat öncesinin kullanım bilgilerini içerir.
  • Tarifeden kalan tüm haklar 9333’ü ücretsiz arayarak ya da*124#’yi ücrestiz tuşlayarak da öğrenilebilir.

E-dergi

06.07.2018 itibarıyla tarifeye yeni hat tesisi ve numara taşıma yolu ile katılan aboneler için tarife kapsamında e-dergi uygulamasından ücretsiz yararlanma hakkı bulunmaktadır.

  • Yerli-yabancı yüzlerce dergi ve gazeteyi okuyabileceğiniz dijital okuma platformunu hemen indirmek için tıklayınız.
  • Türk Telekom mobil numaranızla üye olup, e-dergi aylık aboneliğinizi ücretsiz başlatabilirsiniz. e-dergi mobil uygulaması yurtiçi kullanımlarında geçerli limitsiz ve sınırsız Türk Telekom mobil internetiniz bulunduğu için kullanımlarınız tarife kotanızdan düşmemektedir.
  • 08.06.2018 sonrası faturalıdan faturasıza geçen, işbirliği veya taraftar tarifelerine geçiş yapan, hattını iptal eden, iptaline sebebiyet veren yada numarasını diğer operatöre taşıyan müşterilerin e-dergi aboneliği sona erecektir. İletilen nedenlerden ötürü ücretsiz aboneliğin sona ermesi durumunda uygulama otomatik olarak devam etmeyecektir. Uygulamadan faydalanabilmek için App Store ve Google Play Store mağazaları aracılığı ile uygulamayı satın almanız gerekmektedir.
  • Uygulamayla ilgili detaylar için tıklayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: