Turktelekom Cepte Avantaj Kampanyası

Cepte Avantaj Kampanyası

Türk Telekom evde internet veya ev telefonu müşterileri Prime 10GB ve Prime 15GB Tarifeleri’nden 10 TL indirimli faydalanıyor!

Cepte Avantaj Kampanya Bilgisi



Şimdi Prime 10GB ve Prime 15GB Tarifeleri’ne numara taşıma, yeni hat tesisi veya faturasızdan faturalıya geçiş yaparak gelen ve 12 fatura dönemi Türk Telekom’un faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü veren müşterilerimiz, Türk Telekom evde internet veya ev telefonundan birinde aktif bireysel abonelikleri bulunması durumunda 12 fatura dönemi boyunca aylık 10 TL sabit tarife ücret indirimi kazanıyor.

Kampanyalı Tarife Ücreti* Taahhütlü Tarife Ücreti Taahhütsüz Tarife Ücreti
Prime 10GB Tarifesi 49 ₺ 59 ₺ 69 ₺
Prime 15GB Tarifesi 65 ₺ 75 ₺ 85 ₺

Kampanyalı tarife ücreti numara taşıma, yeni hat tesisi veya faturasızdan faturalıya geçiş ile Prime 10GB ve Prime15GB tarifelerine gelip tarifesine 12 ay taahhüt veren Türk Telekom evde internet ve ev telefonu müşterileri için geçerlidir.​

Kampanyadan Nasıl Faydalanırım?​

Prime 10GB ve Prime 15GB Tarifeleri’nden birine kayıt olan evde internet veya ev telefonu abonesi bireysel hat sahibi müşterilerimiz, 12 fatura dönemi boyunca faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü verdikten sonra “CEPTEAVANTAJ” yazıp boşluk bırakarak T.C. Kimlik Numara larını 5555’e SMS ile iletmeleri ile Cepte Avantaj Kampanyasına kayıt olabilirler.

Taahhüt vermek için : SOZ –> 5555 Kampanyaya kayıt için : CEPTEAVANTAJ boşluk TC Kimlik Numarası –> 5555

Kampanya Kapsamı ve Geçerlilik Detayları

  • Prime 10GB ve Prime 15GB tarifelerine numara taşıma, yeni hat tesisi veya faturasızdan faturalıya geçiş işlemi ile gelerek 12 fatura dönemi faturalı tarifelerde kalma taahhüdü veren müşterilerin, Türk Telekom evde internet veya ev telefonuna kayıtlı bir TC Kimlik Numarasını SMS yoluyla bildirmeleri durumunda iletilen TCKN’ye ait Türk Telekom evde internet ya da ev telefonunda en az bir aktif bireysel abonelik olduğu sonucu alınırsa Prime 10GB ve Prime 15GB tarifelerine ek 12 fatura dönemi boyunca aylık 10TL ücret indirimi tanımlanacaktır.
  • Kampanya indiriminden yararlanabilmek için iletilen TCKN’ye ait sadece bir tane Türk Telekom evde internet veya ev telefonu aktif aboneliği bulunması yeterlidir. Birden fazla Türk Telekom evde internet ya da ev telefonu aboneliğin bulunması durumunda sadece bir abonelik için indirimden yararlanılacak olup her bir abonelik için ayrı ayrı 10 TL indirim tanımlanmaz.
  • Kampanyaya kayıt olmak için müşterilerimizin Prime 10GB ve Prime 15GB tarifelerinden birine 12 ay taahhüt verdikten sonra “CEPTEAVANTAJ” yazıp boşluk bırakarak T.C. Kimlik Numara larını 5555’e SMS ile iletmeleri gerekmektedir.
  • Kampanyadan bir TC Kimlik numarası ile 5 mobil hattı faydalanabilmektedir.
  • Müşterilerimizin kampanyadan yararlanmış oldukları aktif bireysel Türk Telekom evde internet veya ev telefonu aboneliklerinin iptal olması durumunda başka bir aktif abonelikleri daha bulunması durumunda indirimden yararlanmaya devam edilecektir. Başka bir abonelik bulunmaması durumunda ise kampanya kapsamında faydalanılan indirim sona erecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: