Selfy Yenilmez Turuncu Large Paketi

Selfy Yenilmez Turuncu Large Paketi

Selfy’nin Yenilmez Turuncu Large Paketi’nde ayda 39 TL’ye 8GB cepten internet, her yöne 750 dakika ve her yöne 5000 SMS seni bekliyor.

Selfy Yenilmez Turuncu Large Paketi Paket İçeriği

Selfy’nin Yenilmez Turuncu Large Paketi

Ne Öderim?

39 TL

Ne Alırım?

Her Yöne 750 Dakika
+
Her Yöne 5000 SMS
+
8 GB Cepten İnternet

Nasıl Alırım?

TURUNCU L veya YENILMEZ yaz 4545‘e gönder

 

Selfy Yenilmez Turuncu Large Paketinden Nasıl Faydalanırım ?

Selfy’nin Yenilmez Turuncu Large Paketi’ne katılmak için faturasız hattından TURUNCU L veya YENILMEZ yazıp 4545’e SMS gönderebilirsin. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim. SMS ile kayıt olabileceğin gibi, müşteri hizmetlerini arayarak da talebini iletebilirsin.

Selfy Yenilmez Turuncu Large Paketi Kimler Alabilir ?

  • Paketi alabilmek için Faturasız Ofis, Bayi, Katlayan, Standart, Jet, TV8 Tarifesi ve Hemşerim tarifeleri dışındaki Türk Telekom mobil bireysel faturasız tarifelerde olman gerekiyor.
  • Paketten faydalanmak Selfy üyesi olmalısın. 7-25 yaş arasında olup hala Selfy’li değilsen paketi almak için TURUNCU L TC Kimlik No yazarak 4545’e SMS gönderebilirsin.
  • Selfy’nin Yenilmez Turuncu Large Paketi’nin aylık ücreti, son 30 gün içerisinde numara taşıma ve yeni hat tesisi yaparak gelenler için 29 TL, mevcut Türk Telekom mobil faturasız tarifelerdekiler içinse 39 TL’dir.

Selfy Yenilmez Turuncu Large Paketi Nasıl İptal Edilir ?

Bakiyendeki tutar pakete kayıt olmak için yetersizse, 29 gün içinde hattına en az paket tutarı kadar bakiye yüklediğinde paketin otomatik olarak tanımlanır. Otomatik tanımlamayı iptal etmek için paket iptali işlemini gerçekleştirmen yeterli. Paket iptali için IPTAL TURUNCU L veya IPTAL YENILMEZ yazarak 4545’e göndermen gerekiyor. İptal durumunda ücretsiz verilen faydaların silinmeyecek ve kullanım sürenin sonuna kadar geçerli olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: