Türktelekom ArayanıBil Plus Nedir?

Rehberinizde yoksa, ArayanıBil Plus’ta var! Artık telefonunuz kapalıyken sizi arayan numaraların kime ait olduğunu tek SMS’le öğrenebilirsiniz.

Türktelekom ArayanıBil Plus Nedir?

ArayanıBil Plus servisi ile, telefonunuz kapalıyken ya da telefonunuz açık olduğu halde aranmak istemediğinizde sizi kimin, kaç kere ve ne zaman aradığını telefonunuza gelecek bir kısa mesajla öğrenebilirsiniz. Ek olarak ulaşılamaz olduğunuzda sizi arayan hat sahiplerinin adı ve soyadı bilgilerine de ulaşabilirsiniz.



ArayanıBil Plus abonelerini arayan hat sahiplerinin İsim ve Soy İsim bilgileri, RA Telekom ve İletişim Hiz. Tic. Ltd. Şti. ile yapılan iş birliği kapsamında sunulmaktadır. Servis abonesini ulaşılamaz durumdayken arayan hat sahipleri, RA Telekom rehberinde kayıtlıysa; hat sahibin adı ve soyadı ArayanıBil Plus mesajı içinde gönderilir. Bilgilerinin paylaşılmasına izin vermeyen hat sahiplerinin bilgileri iletilememektedir.

Ayrıca ŞimdiAra servisi sayesinde aradığınız numara kapalı ise, aradığınız kişi telefonunu açtığı zaman size, şimdi kendisine ulaşabilirsiniz mesajı da iletilecektir.

ArayanıBil Plus servisiniz aktif iken ulaşılamadığınız durumda sizi arayan kişiler size sesli mesaj bırakabilirler. Bırakılan sesli mesajları 888’i ücretsiz arayarak dinleyebilirsiniz.

ArayanıBil Plus Abonelik

ArayanıBil Plus servisine aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7065’e SMS gönderebilirsiniz.

ArayanıBil Plus servisine daha avantajlı fiyatla 6 aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7066’ya SMS gönderebilirsiniz.

ArayanıBil Plus servisine aktifleştirmek için 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni de arayabilirsiniz.

ArayanıBil Ücretlendirme

ArayanıBil Plus servisinin aylık ücreti 2,99 TL’dir. (2,99 TL / Ay)

ArayanıBil Plus servisinin 6 aylık ücreti 14,99 TL’dir. (14,99 TL / 6 Ay)

Servis üyeliği iptal edilmediği sürece otomatik olarak yenilenecektir. Aylık abonelik tipi ayda bir, 6 aylık abonelik tipi de 6 ayda bir otomatik yenilenir.

Arayanıbil Plus servisinde otomatik yenileme yapılmadan önce ve yenileme yapıldığında aboneler SMS ile bilgilendirilir.

Kullanım süresi devam ederken servis aboneliği iptal edilirse, ücret iadesi yapılmaz.

ArayanıBil Plus Sesli Mesaj Merkezi’ne sesli mesaj bırakılması esnasında aboneler bulundukları tarifenin şebeke içi arama ücreti ile ücretlendirilirler.

ArayanıBil Plus Sesli Mesaj Merkezi’ne bırakılan mesajları dinlemek ücretsizdir.

ArayanıBil Kullanımı

ArayanıBil servisi aktif olan aboneler, iptal gerçekleştirmeden ArayanıBil Plus servisine üye olabilirler. Mevcut ArayanıBil üyeliği otomatik iptal edilecek ve ArayanıBil Plus servisine üyelik başlayacaktır. Bu durumda, iptal edilmiş olan ArayanıBil servisi için artık ayrıca ücretlendirme yapılmayacaktır.

ArayanıBil Plus servisi aktif olan aboneler, ArayanıBil servisine ayrıca üyelik gerçekleştiremez.

6 aylık ArayanıBil Plus servisi aktif olan aboneler, 1 aylık ArayanıBil Plus servisine ayrıca üyelik gerçekleştiremez.

Numara değişikliği yapıldığı durumlarda ArayanıBil Plus servis aboneliği sonlanacaktır. Numara değişikliği yapan abonelerimizin servisten yararlanabilmesi için servise tekrar abone olmaları gerekmektedir. Yeni abonelik ile birlikte tekrar ücretlendirme başlayacaktır.

Hattına yeterli bakiye bulunmayan faturasız müşterilerimiz servisten yararlanamaz. Yetersiz bakiye durumunda, servisin kullanma talebi 29 gün boyunca geçerli olur. Bakiye yeterli seviyeye gelirse aboneler servisten faydalanmaya devam ederler. Bakiye yeterli seviyeye gelmezse servis aboneliği iptal edilecektir.

Servis aboneliğini iptal etmek için IPTAL yazıp 7070’e kısa mesaj gönderebilir ya da 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: