Jam Jamoji Kablosuz Hoparlör

JAM JAMOJİ Kablosuz Hoparlör

Ruh halinizi gösteren ve tamamen kablosuz Jamoji hoparlörlerle müziğinizi açın. Sizi yansıtan eğlenceli emoji tasarımlarından birini seçin. jam jamoji hoparlörler şarj edilebilir ve tam şarjla 5 saate kadar kullanım süresi sağlar. Bluetooth uyumluluğu, en sevdiğiniz cihazlara bağlanmalarını kolaylaştırır ve mikrofon özelliği ile telefonunuza gelen çağrıları doğrudan hoparlörünüzden cevaplamanızı sağlar. İçinden çıkan Micro UBS kablo ile kolay şarj etme olanağı. Ufak boyutu sayesinde (10cm) cebinizde ve çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. 30 adım aralığında herhangi bir Bluetooth aygıtıyla kablosuz bağlantı kurabilirsiniz. Jam Jamoji Kablosuz Hoparlörü Turk Telekom İle alabilirsiniz.

Müziğin En Eğlenceli Hali Jamoji’ler Türk Telekom’da!

Jamoji hoparlörünüzü peşin fiyatına 24 ay taksit fırsatıyla alın eğlenceyi yanınızda taşıyın!

Üstelik 3 ay boyunca Muud hediye!

Tarifeye Ek 6 TL        Peşin 149 TL (KDV DAHİL)

Cihaz Özellikleri

  • 5 saat çalma süresi
  • Çağrı cevaplama özelliği
  • 3W Çıkış Gücü
  • Kablosuz özelliği

​​

Kimler Faydalanabilir?

Tarifeye Ek Kampanya Kurgusu için

  • Mobil hizmetlere ilişkin TÜRK TELEKOM faturalı hatlarının ödeme performansı olumlu olan veya Kredi Kayıt Bürosundan Sorgulanacak Risk Raporu olumlu değerlendirilen müşteriler;
    • Hattı son 12 ay içinde çift yönlü olarak kapanmamış olan ve herhangi bir hattından ötürü ödenmemiş borç problemi yaşamayan,
    • Aynı TCKN’ye ait hatlar ile yararlandığı toplamda cihaz kampanyası sayısı 3’ten az olan,
    • 30 gün içerisinde en az 2 defa taahhütlü cihaz kampanyası iptali gerçekleştirenler için, son kampanya iptalinden sonra en az 60 gün geçmiş,
    • Kampanyadan yararlanılmak istenen hat üzerinde mevcutta devam eden bir cihaz kampanyası bulunmayan,
    • T.C. uyruklu olan,
    • Taksitlendirilmiş borcu bulunmayan müşteriler Mobil Faturası ile ödeme şeklinden yararlanarak kampanyadan faydalanacaktır.

TÜRK TELEKOM çalışan tarifesindeki müşterilerimiz hariç faturalı ve faturasız tüm bireysel müşterilerimiz faydalanabilir.

Batarya Bakımı Nasıl Olmalı

Batarya ömrünü uzatmak için lütfen batarya kapasitesini %50 ila %80 arasında tutmaya özen gösterin ve kapalı bir şekilde direk güneş ışığı almayan kuru bir yerde muhafaza edin.

Tam olarak şarj edilmiş bir bataryayı uzun süre kullanmazsanız, batarya otomatik olarak yavaş yavaş kendi şarjını boşaltır ve bu durum batarya ömrü için kötü bir sonuç doğurur. Tam olarak şarj edilmiş bir bataryanın kullanılmama süresinin bir aydan uzun olmamasına dikkat edilmesi önerilir; eğer bataryanızı kullanmıyorsanız her ay en az bir kez tam olarak şarj etmeniz bataryanızın ömrünü uzatmaya yardımcı olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: