Vodafone Bana Ne Var Nedir?

Vodafone Bana Ne Var ile Bol Bol Kazan



Vodafone Yanımda uygulamasından hattınızla ilgili birçok işlemi kolayca halledebildiğiniz gibi, yenilenen Bana Ne Var bölümündeki hediye çarkını çevirerek, her hafta sürpriz hediyeler de kazanabilirsiniz.

BanaNeVar, Haftanın her günü kendinize özel hediyeler bulabileceğiniz Vodafone Yanımda bölümüdür. Ayrıca Özel Teklifler kısmından size özel avantajlı dakika, SMS ve internet paketleri gibi Vodafone kampanyalarını görebilir, tek tıkla satın alabilirsiniz. Avantaj Cepte kısmından ise ulaşımdan etkinliğe, giyimden yemeğe birçok ünlü markanın size özel fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Hediyenizi Nasıl Kullanabilirsiniz?

Her hafta Vodafone Yanımda uygulamasından BanaNeVar bölümüne girip, hediye çarkını çevirerek sürpriz hediye kazanma şansınızı yenileyebilirsiniz.

Kampanya 31.12.2017 tarihine kadar güncel Yanımda uygulaması yüklü akıllı telefon sahibi ve kişisel veri işleme izni vermiş tüm faturalı ve son 30 gün içinde en az 25 TL yükleme yapmış faturasız Vodafone’lular için geçerlidir.

Faturasız aboneler 25 TL yükleme yaptıktan sonraki gün, faturalı aboneler ise haftanın herhangi bir günü hediyesini sorgulayabilir.

Her abone her hafta sadece 1 hediye kazanabilir. Dakika ve internet hediyeleri 24 saat içinde yüklenir, 7 gün boyunca geçerlidir.

Sinema bileti şifreleri 7 gün geçerlidir, diğer marka indirim şifreleri ise 31.01.2018’e kadar kullanılabilir.

1000 dakika sadece Vodafone yönüne geçerlidir.

Hediye/indirimler her hafta kotalarla sınırlı olarak yenilenir.

Aboneler tekliflerini kampanya süresince BANANEVAR yazıp 5065’e ücretsiz SMS göndererek ya da Vodafone Yanımda mobil uygulaması aracılığı ile öğrenebileceklerdir. Bu sorguyu yapan abonelere tek seçenek hediye sunulacaktır. Seçenekler markalardan indirimler, hediyeler, Vodafone’lularla yurtiçi konuşma veya mobil internet hediyesi olabilecektir.

Akıllı Telefonu Olmayanlarda Bana Ne Var’a Katılabilirler

Abonelerin son 1 ay içerisinde en çok kullandığı cihazın güncel Android ya da iOS işletim sistemi olması durumunda abone kampanyaya sadece Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden katılım yapabilir. Android ya da iOS işletim sistemlerini desteklemeyen diğer akıllı telefon sahibi aboneler sadece BANANEVAR yazıp 5065’e ücretsiz SMS göndererek katılabilir. Akıllı telefon sahibi olmayan aboneler sadece BANANEVAR yazıp 5065’e ücretsiz SMS göndererek katılabilir.

Hediye/indirimler her hafta kotalarla sınırlı olarak yenilenir. Her abone her hafta sadece 1 hediye kazanabilir. Aboneler haftanın herhangi bir günü kampanyaya katılabilir veya kazandıkları hediyeyi görüntüleyebilir.

Kazanılan promosyonlar ile  Uluslararası arama yapılamayacaktır.

Süpriz Hediyeler Neler?

YEMEKSEPETİ’NDE GEÇERLİ 10 TL’LİK HEDİYE ÇEKİ!

LOFT’TAN 50 TL DEĞERİNDE HEDİYE ÇEKİ!

KAHVE DÜNYASINDAN HEDİYE KAHVE!

TEK KİŞİLİK HEDİYE SİNEMA BİLETİ!

LITTLE CAESARS’TAN KÜÇÜK BOY PARTİ PİZZA HEDİYE!

One thought on “Vodafone Bana Ne Var Nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: