Turkcell SİM Nedir?

SİM Nedir?




SİM, kadınların aradığı ve merak ettiği her şeyi tek bir yerde toplayan Türkiye’nin ilk kadın uygulamasıdır. Benim İçin, Çocuğum İçin, Evim İçin ve Fırsatlarım kategorileriyle SİM, hem siz hem de aileniz için birbirinden ışıltılı çözümler ve fırsatlar sunar.

SiM tüm operatör kullanıcılarına açık, aradığınız içerikleri dijitalde kaybolmadan toplu olarak bulabildiğiniz, ilk ve tek dijital entegre kadın platformudur. Çocuğunuz, eviniz ve kendiniz için bebek & çocuk bakımı, moda, yaşam, güzellik, astroloji, kişisel gelişim ile ilgili hayatınızı kolaylaştıracak ve güzelleştirecek bilgileri SiM’de bulabilirsiniz.

SİM uygulamasını; akıllı telefonlarınıza Apple Store ve Google Play üzerinden yükleyebilirsiniz.

Tüm operatör aboneleri, SİM uygulamasından yararlanabilir.

SİM Uygulaması Ücretlimi ?

SİM uygulamasını IOS, Android işletim sistemli akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama, standart internet kullanımına tabidir.

Turkcell abonesiyseniz; SiM’den içerik görüntülemeleriniz ve video kullanımlarınız internet kotanızdan düşmez. Diğer paylaşımlarınız paketiniz varsa internet paketinizden, yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Diğer operatör abonelerinin SiM kullanımları; varsa internet paketlerinden, yoksa standart mobil internet tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

Süsle Paylaş Nedir?

Süsle-Paylaş SİM’in sosyal bir alanıdır. Burada telefon veya tabletlerinizde bulunan kameradan fotoğraf çekebilir, fotoğraflarınıza birbirinden ışıltılı efektler ekleyebilirsiniz. Bu alan şu an aktif değildir.

SİM KUPON BİRİKTİR BEDAVA İNTERNET KAZAN

Albüm Yap Özelliği Nedir?

Bu alanda yer alan kutucuklara, akıllı telefonlarınızda bulunan fotoğrafları yükleyebilir, hatıralarınızı tek albümde toplayarak videolaştırarak telefonunuza kaydedebilir veya paylaşabilirsiniz.

Pohpohla Nedir?

Tüm kadınların güzel sözler duymaya ihtiyacı vardır. Pohpohla kategorisinde size özel güzel sözler yer alır, modunuz hep yüksek kalır.

SİM Ayarlarımı Nasıl Yaparım?

Turkcell Hesabım mobil uygulaması ve Online İşlem merkezi üzerinden Hesabım > Ayarlarım > Hat Ayarlarım > Profilim adımları takip edilerek hat kullanıcısı bilgileri değiştirilebilir.

Çocuğunuzun Gelişimini SiM Uygulamasından Takip Edin!

Çocuğunla birlikte izleyebileceğin en eğlenceli çizgi filmleri, birlikte yapabileceğiniz öğretici aktiviteleri ve çocuğunun gelişimi hakkında en doğru bilgileri SiM bilir. En sevdiğin markalardan sana ve çocuklara özel alışveriş fırsatlarını SiM bilir. Üstelik Turkcell’liysen, tüm videoları ve içerikleri internet paketinden yemeden izlemeyi de SiM bilir.

SİM Videolu Anlatım

SİM TURKCELL BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: