Vodafone’lulara Spotify Premium 3 Ay Ücretsiz

Şimdi Vodafone’luların Spotify Premium’lu olma zamanı!

Milyonlarca şarkı arasından istediğinizi, istediğiniz zaman ve reklam arası olmadan, doya doya dinleyin diye  Vodafone Spotify Premium kampanyası geri döndü!

Şimdi ilk defa deneyecekler için Spotify Premium 3 ay boyunca 13,99 TL yerine ücretsiz!

Üstelik Spotify’dan müzik dinlerken, internetinizden yememe ayrıcalığıyla Müzik Pass’le Türkiye’de sadece Vodafone’da!

Müzik Pass hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

  • Kampanyadan daha önceden Spotify Premium kullanmamış tüm aboneler faydalanabilir.
  • SPOTIFY yazıp 5800’a ücretsiz gönderdiğinizde, size gönderilecek bağlantıdaki yönlendirmeleri takip ederek aktivasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
  • En son adımda Spotify üyesi değilseniz üyeliğinizi oluşturun, hali hazırda üyeyseniz kullanıcı adınızla giriş yapın. Üye değilseniz en kolay üye olma yolu “Facebook ile bağlan” seçeneği.
  • Kampanyanız, size gönderilecek onay SMS’inin ardından başlar.
  • 3 aylık ücretsiz dönem sonunda iptal etmediğiniz takdirde, Spotify Premium üyeliği aylık 13,99 TL olarak Vodafone Mobil Ödeme üzerinden cep telefonu faturanıza yansıtılacaktır.

Daha Önce Ücretsiz Spotify Premium Kullanmış veya Mevcutta Kullanmakta Olan Aboneler Ne Yapmalı.

Daha önce üyeliğiniz olduysa veya mevcutta aboneliğiniz varsa, üyeliğinizi aylık 13,99 TL olarak kredi kartınız yerine Vodafone Mobil Ödeme üzerinden cep telefonu faturanıza yansıtabilirsiniz. Bunu yapmak için size gönderilen aktivasyon bağlantısı üzerinden mevcut aboneliğinizi iptal edip, kampanyanızı aktive etmeniz gerekmektedir.

  • Vodafone Müzik Pass ile Spotify kullanımlarınız internetinizden yemez.
  • Müzik Pass, Red 10, Red 15 ve Red 20 tarifelerinde ücretsiz yer alır ve otomatik olarak tanımlanır. Bu tarifelerden birine geçerek Müzik Pass’e hemen sahip olabilirsiniz. Müzik Pass’li Vodafone Red tarifelerini incelemek için tıklayınız.
  • Diğer Red tarifelerinden birini kullanıyorsanız MUZIKPASS yazıp 3636’ya göndererek ayda sadece 6 TL’ye Müzik Pass’e sahip olabilirsiniz.
  • Eğer Vodafone Red’li değilseniz PASSM yazıp 3636 göndererek tarifenize ek ayda sadece 9 TL’ye Müzik Pass’e sahip olabilirsiniz.

Kampanya, 13.11.2017-13.11.2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: