GS Türk Telekom WiFi Nedir?

GS Türk Telekom WiFi Nedir?

GS Türk Telekom WiFi, 50 bin futbolseverle aynı anda Türk Telekom Arena’da internete bağlanabilmektir!

Türk Telekom ve Galatasaray Spor Kulübü işbirliği ile Türkiye’de bir ilk gerçekleştirildi ve GS Türk Telekom WiFi ile Türk Telekom Arena’da futbolseverler internet ile buluştu.

İnternet keyfini maçta da kesintisiz sürdürmek isteyen Türk Telekom Arena’daki futbolseverler için 400 Mbps’e kadar hızda kablosuz internet servisinin adı, GS Türk Telekom WiFi!

WiFi hizmeti tüm maçlarda kullanılabilecek mi?

Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen tüm maçlarda tüm futbolseverler, GS Türk Telekom WiFi servisinden faydalanabilir.

Statta ortak WiFi kullanmak güvenli midir?

Kullanıcıları internet hizmetine girerken güvenli bir site üzerinden girmekte ve kullanıcı adı ve şifreleri bu şekilde korunmaktadır. SSL hizmeti ile bağlanılan sitelerde güvenle gezilebilir. Kullanıcıların temel güvenlik ayarları, anti-virus ve kişisel güvenlik duvarı yazılımına sahip olmaları tavsiye edilmektedir. Daha yoğun güvenlik ihtiyacı duyan kullanıcılarımızın VPN çözümleri kullanması tavsiye edilir.

WiFi hizmeti yalnızca maç günlerinde mi aktif olacak? Stat çevresinde hizmetten faydalanmak mümkün müdür?

Maç günlerinde 400 Mbps’e kadar internet hızı olacaktır. Maç olmayan günlerde servis aktif olmasına rağmen hız seviyesi düşecektir.

Türk Telekom Arena’da kullanılan internet hizmetinde upload ve download hızları ne olacak?

Maç günlerinde internet hızı 400 Mbps’e kadar çıkıyor olacak.

Stadyumda 50binden fazla taraftar var. Bu yoğun kullanım hız ve kaliteyi etkileyecek mi?

Türk Telekom Arena’da insan ve data kullanımı yoğun mekanlar için özel geliştirilmiş ekipmanlar kullanılmıştır. WiFi altyapısı herkesin aynı anda internete bağlanabileceği şekilde kurulmuştur. Futbolseverlerin internet deneyimlerinin hızlı ve iyi olmasını hedeflenmiştir.

Karşı takım için sunulan hizmetler neler, servisten faydalanabilecekler mi?

Türk Telekom Arena’da verdiğimiz GS Türk Telekom WiFi servisinden tüm futbolseverler faydalanabilecektir.

GS Türk Telekom WiFi’a Nasıl Bağlanılır?

1. GS Türk Telekom WiFi isim ve logosu görülen kablosuz internet servis noktasında cihazın WiFi özelliği açılır.
2. Kablosuz ağlardan (SSID) “GS Türk Telekom WiFi” seçilir.
3. Karşılama sayfasından internete erişilebilir:
3.1. Cihazda yüklü web tarayıcısı (Internet Explorer, Firefox vb.) ile herhangi bir sayfaya gidilmeye çalışıldığında otomatik olarak karşılama sayfasına yönlendirilir.

Türk Telekom internet müşterileri TekŞifre bilgilerini girerek GS Türk Telekom WiFi’i ücretsiz kullanmaya başlayabilir.

Türk Telekom müşterisi olmayan kullanıcılar ise, kendi oluşturdukları kullanıcı adı ve şifre ile Türk Telekom WiFi karşılama sayfasından kredi kartıyla ya da SMS ile (7979’a “wifi 120 ya da “wifi günlük” yazıp SMS atarak) ödeme yaparak GS Türk Telekom WiFi’i kullanabilir.

Türk Telekom WiFi Nerede uygulamasını Android Market ve App Store’dan ücretsiz indirilerek,

Türk Telekom müşterileri; TekŞifre bilgilerini tek sefer girerek uygulamanın hatırlaması sayesinde sonraki girişlerinde sadece Bağlan tuşuna basarak, otomatik olarak GS Türk Telekom WiFi’a ücretsiz bağlanabilir.*

Türk Telekom müşterisi olmayanlar ise, WiFi paketi (“wifi 120” ya da “wifi günlük”) satın alıp, kendi oluşturduğu hesap bilgileri ile GS Türk Telekom WiFi’a bağlanabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: