Vodafone Uyumlu Tarifeler Nedir?

Vodafone Uyumlu Tarifeler Nedir?

Uyumlu Tarifelere Nasıl Geçebilirim?

Müşteri Hizmetleri, Vodafone Cep Merkezi, SMS, IVR, Vodafone Yanımda ile uyumlu tarifelere geçilebilir.

Devreden Uyumlu Tarifelere buradan ulaşabilirsiniz.

Tarifede Kullanılmayan Haklar Bir Sonraki Döneme Devreder mi?

Evet kullanılmayan haklar bir sonraki aya devreder.
Devreden Tarifelerde; Devreden bu haklar bir sonraki ay fatura dönemi sonuna kadar kullanılmadığında silinir.
Biriktiren Tarifelerde; Devreden bu haklar 3 fatura dönemi boyunca kullanılabilir. 3. fatura dönemi sonunda kullanılmayan haklar üzerinizden silinir.

Tarifedeki Haklarımı Nasıl Görebilirim?

Tüm haklarınızı görmek için OZET yazip 7000’e yollayıp tek bir sorgu ile görebilirsiniz. Biriken hesaplarınızdaki tüm haklarınızı görmek için ise OZET BIRIKENyazıp 7000’e yollayabilir ve birikmiş hesabınız dahilindeki tüm kullanımlarınızı tek bir sorgu ile görebilirsiniz. Detaylar için: DK, SMS, INTERNET SORGU, TL, YURTDISI INTERNET yazılıp 7000’e ücretsiz kısa mesaj atarak sorgulama yapabilirsiniz.

Durma Özelliğinin Detayları Nelerdir?

Tarifeniz bitmeden Durma Özelliği alırsanız tarifenizdeki haklar bittiğinde kullanımınız durur. Örneğin, internetiniz biterse sadece internetiniz durur ama dakikalarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Tarifenizdeki data, dakika veya SMS haklarınızdan biri veya birkaçı bittikten sonra üzerinizde ek paket varken Durma Özelliği alırsanız, sahip olduğunuz ek paket bittikten sonra kullanımınız durur. Durma Özelliği olsa dahi 7000’e SMS atabilir, Çağrı Merkezini arayabilirsiniz. Çağrı Merkezi aramaları belirtildiği şekilde “bip” sesinden sonra ücretlendirilir.

Taahhüt Sürem Dolmadan Tarifemi Değiştirebilir miyim?

Kampanyanız değişmediği sürece Devreden ve Biriktiren Uyumlu Tarifeler arasında istediğiniz şekilde yukarı veya aşağı olarak geçiş yapabilirsiniz. Fatura dönemi gününden farklı günde değişiklik yaparsanız geçtiğiniz tarife içeriği fatura döneminize göre orantılanarak yüklenir. Bir sonraki fatura döneminde ise tüm içeriğe sahip olursunuz. 30 gün içerisinde 1 defa tarife değiştirebilirsiniz.

Tarifenin Aylık Kullanım Hakları (dakika,sms ve internet) Hangi Yönler İçin Geçerlidir?

Tarife içerisindeki dakika, SMS ve internet hakkı yurtiçinde kullanım için geçerlidir. Özel servis, uydu, gemi numaralarını ve rehberlik servislerini arama, Türkiye’den yurtdışını veya Kıbrıs’ı arama, yurtdışına veya Kıbrıs’a SMS atma, yurtdışındayken yapılan tüm kullanımlar, içerik veya katma değerli servis kullanımları için geçerli değildir. Tarife ile sunulan haklar telekonferans görüşmelerinde kullanılabilir.

VODAFONE BANA NE VAR İLE BOL BOL KAZAN

One thought on “Vodafone Uyumlu Tarifeler Nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: