Vodafone GüvenliNet Nedir?

Vodafone GüvenliNet Nedir?

Vodafone GüvenliNet sizi ve ailenizi internet kaynaklı zararlı yazılımlardan, spam ve virüslerden korur.

Vodafone SecureNet sizi mobil internetteki virüslerden ve tehlikeli web sitelerinden koruyarak interneti güvenle kullanmanızı, online alışverişlerinizi ve bankacılık işlemlerinizi yaparken kişisel bilgilerinizi güvende tutmanızı sağlar.



Anti-Virüs, Anti-Malware

GüvenliNet; cihazınıza zarar verebilecek, bilgilerinizi çalabilecek, ya da siz farkında olmadan yüksek ücretli SMS atan uygulamalara karşı her zaman koruma sağlar. Zararlı bir uygulama indirmeye çalıştığınızda sistem sizi engeller, SMS ile de uyarır.

Zararlı Web Siteleri

Sosyal medya giriş sayfası görünümüyle kullanıcı adı ve şifrenizi çalmaya çalışan siteler bilgi güvenliğinizi riske atar. GüvenliNet, böyle bir durum ile karşılaştığınızda size bir uyarı sayfası açar ve sizi olası tehlikelere karşı korur.

Ebeveyn Kontrolleri

GüvenliNet, çocuklarınızın telefon ve tabletiniz ile internette geçirdiği deneyimi daha iyi hale getirip sadece çocuğunuzun ihtiyaçlarına uygun içerikleri görebileceği araçları sunar.

İnternete Kapalı Zaman

Telefon ya da tabletinizi çocuğunuza verdiğinizde belirleyeceğiniz zaman aralıklarında otomatik olarak internet erişimini kısıtlayabilir, çocuklarınızın değerli zamanlarını verimli geçirmelerini sağlayabilirsiniz.

İçerik Filtreleme

GüvenliNet’in arayüzü sayesinde çocuklarınızın sadece yaşına ve eğitimine uygun gördüğünüz içeriklere erişmesini sağlayabilirsiniz.

GüvenliNet Özellikleri

Güvenli

Vodafone GüvenliNet, cihazınıza zarar verebilecek ve bilgilerinizi çalmaya çalışacak websitelerine ve yazılımlara karşı sizi korur.

Kullanımı Kolay

Servise abone olduğunuz anda hiçbir uygulama indirmeden ve kurulum yapmadan tehlikelere karşı korunmaya başlarsınız.

Erişilebilir

Tüm ayarlarınızı online self-servis’ten yapabilir, tüm hatlarınızın güvenliolmasını sağlayabilirsiniz.

Şarj Dostu

GüvenliNet Vodafone şebekesi sayesinde cihazınıza hiçbir uygulama yüklemeniz gerekmeden telefonunuzun şarjını daha uzun süre kullanırsınız.

Ücretlendirme ve Nasıl Satın Alırım?

3 TL / Ay

Online Self Servis üzerinden GüvenliNet ürününü kolayca satın alabilirsiniz.

Vodafone Yanımda üzerinden GüvenliNet ürününü kolayca satın alabilirsiniz.

SMS ile GüvenliNet ürününü kolayca satın alabilirsiniz:

Faturalı Aboneler:
Cep Avantaj, Genç Avantaj, Faturalı Genç İkili, Engelleri Aşan, Cep Çiftçi ve Kamu tarifelerindeki aboneler: GNETA yazıp 3636’ya gönderin.

Hesabını Bilen, Akıl Küpü, Faturayı Aşmayan, Duran, Devreden, Esnek ve Çiftçi tarifelerindeki aboneler: ESNEK GUVENLINET yazıp 3636’ya gönderin.

Faturasız Aboneler:

GNETP yazıp 3636’ya gönderin.

 

Güvenli Net Nasıl Çalışır?

Vodafone Güvenli Net akıllı cihazınızı Vodafone şebekesi ile internete girdiğinizde virüslerden, zararlı dosyalardan ve internet sitelerinden korur.

Güvenli Net’i etkinken, eğer zararlı bir dosya indirmeyi denerseniz GüvenliNet dosyayı bloke eder ve size SMS ile bilgilendirir. Eğer zararlı bir internet sitesine erişmeye çalışırsanız, GüvenliNet size bir uyarı sayfasında yönlendirerek ziyaret etmek istediğiniz internet sayfasının zararlı olduğu konusunda bilgilendirir. Yinede bu siteye GüvenliNet şifrenizi girerek erişebilir veya başka bir siteyi ziyaret edebilirsiniz.

GüvenliNet WiFi v.b Vodafone şebekesi harici internet bağlantılarında çalışmamaktadır.

Güvenli Net veri hızını veya internet deneyimimi etkiler mi?

GüvenliNet internet hızınızı ve deneyiminizi kesinlikle etkilemez.

GüvenliNet tüm mobil cihazlar ve işletim sistemleri ile çalışır mı?

GüvenliNet şebeke bazlı çevirimiçi (online) bir hizmettir bu nedenle hiç bir yazılım yüklemenize gerek yoktur. Tüm akıllı cihazlar ve işletim sistemleri ile kullanabilirsiniz. Vodafone şebekesi ile internete bağlı olduğunuz sürece hizmet etkindir.

GüvenliNet WiFi bağlantısında çalışır mı?

Hayır, GüvenliNet sadece Vodafone şebekesine bağlıyken çalışır. Eğer Vodafone şebekesi dışında WiFi v.b internet bağlantısı gerçekleştiriyorsanız GüvenliNet hizmetiniz aktif olsa bile korunamazsınız.

GüvenliNet’i nasıl iptal ederim?

GüvenliNet hizmetini Online Self Servisten, SMS ile veya Müşteri Hizmetlerinden iptal edebilirsiniz.

GüvenliNet hizmetini iptal ettiğiniz andan itibaren virüslerden, zaralı dosya ve internet sitelerinden korunmazsanız.

GüvenliNet Vodafone şebekesi ile internete bağlıyken beni her koşulda korur mu?

Kullanıcı aşağıdaki durumlarda Vodafone Mobil şebekesine bağlı olsa bile Hizmet tarafından korunamaz

  • – VPN hizmeti kullanıyorsa
  • – İnternet bağlantısını Vodafone Mobil Şebeke haricinde yapıyorsa (Wi-Fi v.b.)
  • – Vodafone harici bir roaming şebekesi kullanıyorsa
  • – https bağlantılarda
  • – Data sıkıştıran akıllı cihaz servisleri kullanıyorsa
  • – Opera Mini (Vodafone versiyonu) Nokia Xpress, Microsoft BOS ve Google Chrome harici data sıkıştıran veya şifreleyen internet tarayıcılar kullanıyorsa
  • – Proxy hizmeti kullanıyorsa
  • – HTTP, POP3 ve SMTP dışında bazı e-posta protokolleri kullanıyorsa.

GüvenliNet veri trafiğimi gözlemler mi?

Hayır. GüvenliNet ziyaret etmek istediğiniz internet adresinin zararlı (dosya,virüs) olup olmadığını kontrol eder. GüvenliNet virüslerden, zararlı dosyalardan ve internet sitelerinden gelen tehlikeleri saptamak adına hizmet raporlama sayfasında bilginize sunulan istatistikleri toplar.

Çocuk için güvenli internet nedir?

Çoçuk için güvenli internet özelliği sayesinde, web siteleri çeşitli kategorilere atanabilir ve bu kategoriler altında sitelere erişim engellenebilir.

Güvenli internet için kategoriler nelerdir?

Güvenli internet için seçebileceğiniz kategoriler: Yetişkin(+18), Şiddet, Irkçılık, Cinsel Eğitim, Zararlı siteler, Sohbet, Sosyal Medya, Oyunlar, Flört, Alışveriş ve Web e-postadır. Kategorilere erişim engellendiğinde , bu kategorilerde yer alan uygulamalara da erişim engellenir.

“İnternete Kapalı Zaman” nedir?

İnternete Kapalı Zaman sayesinde telefon ya da tabletinizi çocuğunuza verdiğinizde belirleyeceğiniz zaman aralıklarında otomatik olarak internet erişimi kısabilir; uyku ve ödev zamanlarını verimli geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Bu zaman aralıklarını iki şekilde ayarlayabilirsiniz:

1.Sayaç : Belirlenen zaman aralığı (1 saat, 2 saat v.b) için sayacı başlatırsınız ve bu zaman içinde cihazın internet erişimi engellenir.

2. Zamanlayıcı: İnternet erişimini engellemek için periyodik bir tarih ve saat aralığı belirleyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: