Vodafone Güvenli Depo Nedir? Nasıl Kullanılır?

Güvenli Depo Nedir?

Vodafone Güvenli Depo ile tüm fotoğraflarınız, videolarınız ve rehberiniz yedeklenir; telefonunuzun başına bir şey gelmesi durumunda dosyalarınızın tümüne diğer cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz. Otomatik yedekleme sayesinde tüm yeni fotoğraf ve videolarınız, yeni eklediğiniz kişiler Vodafone Güvenli Depo’da otomatik yedeklenir.



Güvenli Depo Özellikleri Nelerdir?

Otomatik Yedekleme

Otomatik yedekleme özelliği sayesinde yeni fotoğraflarınız ve videolarınız anında depolanır ve güvenle saklanır.

Dosya Yönetimi

Ayarlar kısmında hangi bilgilerinizi yedeklemek istediğinizi seçebilirsiniz. Dilerseniz sadece fotoğraflarınızı dilerseniz bütün dosyalarınızı güvenle saklayabilirsiniz.

Bütün Cihazlarınızdan Erişime İmkan

Güvenli Depo hesabınızdaki dosyalara telefonunuzdan veya tabletinizden aynı anda erişebilirsiniz. Bu sayede bütün dosyalarınızı tek bir yerden yönetebilirsiniz.

Bilgisayardan Erişim

Güvenli Depodaki fotoğraflarınıza bilgisayarınızdan https://guvenlidepo.vodafone.com.tr adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Bilgisayarınızdan Dosya Yedekleme
Dilerseniz bilgisayarınızdaki önemli dosyalarınızı Güvenli Depo’da saklayabilirsiniz.

Güvenli Depo Ücretlendirme

Güvenli Depo Servisi kapsamında sunulan saklama alanlarını ve ücretlerini aşağıda bulabilirsiniz.

1GB – ÜCRETSİZ

100GB – 4.9TL AYLIK

1TB – 9.9TL AYLIK

Tüm Vodafone müşterileri 1 GB’lık depolama alanından ücretsiz faydalanabilirler. Uygulamamızı indirip Online Self Servis şifrenizle giriş yapmanız yeterli.

Güvenli Depo uygulaması içerisinde paketinizi dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Güvenli Depo Kampanyaları Nlerdir?

Seçili Vodafone Red Tarifelerindeki aboneler Güvenli Depo servisinden ücretsiz faydalanabilirler. Vodafone RED tarifeleri hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

Kontratlı Vodafone Smart 7 Kampanyasından faydalanan aboneler Güvenli Depo servisinden ücretsiz faydalanabilirler. Kampanya hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

Cepte Wifi kampanyasından faydalanan aboneler Güvenli Depo servisinden ücretsiz faydalanabilirler. Kampanya hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

Güvenli Depoda Ne kadar Veri Saklanabilir?

21 thoughts on “Vodafone Güvenli Depo Nedir? Nasıl Kullanılır?

  • 30 Kasım 2021 tarihinde, saat 16:14
    Permalink

    Hattım baska operatöre geçti, telefonumu yedekledım ve sıfırladım. Ancak yenıden yukleyınce giriş yapamıyorum. Mağdurum, yedeklememe izin veriyorsa tekrar geri yüklememe izin vermesi gerekiyor. Onca fotograf ve rehberimdeki numaralara erişemiyorum

    Yanıtla
  • 18 Aralık 2018 tarihinde, saat 21:15
    Permalink

    Güvenli depodaki resimlerimi bilgisayarıma nasıl atarim

    Yanıtla
  • 26 Kasım 2018 tarihinde, saat 13:22
    Permalink

    Albümleri nasıl yüklerim

    Yanıtla
    • 17 Aralık 2021 tarihinde, saat 01:45
      Permalink

      Ben sevim kaydi 2 aydır.2017 den beri güvenli depom vardı.sizin çalışanlardan birisi beni aradı.benim tarifemi cokbulmus bende o an bu oyuna geldim.yani ben voda von a geçerken bilhassa yurt dışı telefonlarımı açık tutmayın dedim.bir kaç kere ses kaydım var.o çalışanızin yüzünden tel.yurt dışına açmış.ben istersem kendim actirirdim.onun yüzünden 2.030.-tl.odedim.ses kayitlarim dinlensin.defalarca tel.ettim.kimse sorunumu halletmeye.birde güvenli depomuda 2017 den beri ödeme yapıyordum.tarifemi değiştirildiğini nasıl benim güvenli depom silinir.sikayetciyim.2 aya yakında tel.bildiriyorum.kimse benim güvenli depomu geri yükleniyor.cok müdürüm.sikayet ediyorum.benim bütün güvenli depo silmişler.dalga geçer gibi.fotoraflariniz yok diyorlar.guvenli depomu istiyorum.geri yükleyin.birde 2030.-tl.akibeti i çok merak ediyorum.bu vodavon da bir yetkili Allahını kulu yok mu!!yardım edecek.pesini bırakmayacağım.nereye müracaat etmeliyim!!!ACIL YARDIM BEKLIYORUM.PES ETMIYECEGIM.

      Yanıtla
    • 19 Eylül 2022 tarihinde, saat 14:08
      Permalink

      Güvenli depoya telefonda bulunan fitoğraflarımı ve albümleri nasıl yüklerim.

      Yanıtla
  • 10 Ekim 2018 tarihinde, saat 21:29
    Permalink

    rehberi nasıl geri yükleyeceğim?

    Yanıtla
  • 18 Eylül 2018 tarihinde, saat 04:48
    Permalink

    İyigünler ben güvenli depoda rehbere giriyorum 1900 civarı numara var ama 1200 kadarını alıyor birde eskiden direk yükle vardı şimdi ise bana 7 altarnatif sunuyo gmail gibi samsung cloud v.b. hepsini işaretliyorum ama olmuyor mesela son 2 ay içinde kaydedtiğim numaralarım gitti nasıl yardımcı olabilirsiniz

    Yanıtla
  • 7 Temmuz 2018 tarihinde, saat 13:33
    Permalink

    guvenli depo programini eski telefonumda kullaniyordum yeni telefona gecince de yukledim eski telefonumdaki bilgiler geldi ama gecen haftalardan bu yana guvenli depoya giris yapamiyorum parali diyor onu gectim ama eski dosyalarimi nasil kurtarabilirim hic bisey gorunmuyor programda ve rehberimde dahil bi cok seyi sildi bulamiyorum ke dini sifirlamis gorunuyor

    Yanıtla
  • 3 Nisan 2018 tarihinde, saat 10:44
    Permalink

    güvenli depo iptal etmek istiyorum .iptal ediniz.mesajla iptal etmek istiyorum edemiyorum.iptal etmezseniz hattımı kapatıp başka firmaya geçecegim.

    Yanıtla
    • 3 Nisan 2018 tarihinde, saat 10:49
      Permalink

      Vodafone Online Self Servis üzerinden aboneliğinizi kolayca iptal edebilirsiniz.

      Yanıtla
      • 15 Haziran 2018 tarihinde, saat 10:43
        Permalink

        nerde bu iptal sadece siz mi goruyorsunuz herhangi bir mesajla iptal edebilme sansimiz varsa nereye mesaj gonderecegimizi soyleyin

        Yanıtla
    • 17 Aralık 2021 tarihinde, saat 01:59
      Permalink

      ANLAMADIM.BEN MAGDURUM.YETKILI BIR LAHIN KULU YOK MU BENI. BU SORUNLARIMI COZECEK.BANA BIR CALISANINIZ TELEFON EDIYOR.TARIFEMI DEGISTIRIYOR.BENIM BUTUN GUVEI DEPOM SILINIYOR
      NEDEN BENIM HABERIM OLMUYOR.SINIYOR.GERI YUKLESINLER.BIRDE ONUN YUZUNDEN 2030 TL.YURT DISI KONUSMALARA ACILMIS.BENIM TALIMATIM VE SES KAYITIM VAR.BIR YETKILI KULLA GORUSMEK ISTIYORUM.DEFALARCA TEL.ARADIM.KIMSE BANA YARDIMCI OLMADI.OLMUYOR.YETKILI BIR KISI ILE GORUSMEK ISTIYORUM.

      Yanıtla
  • 16 Ocak 2018 tarihinde, saat 11:51
    Permalink

    Güvenli depo iptal etmek istiyorum

    Yanıtla
  • 30 Ekim 2017 tarihinde, saat 13:13
    Permalink

    yaptığım yedekeleri nasıl alabilirim . teker teker yapma oluyo ama hepsi için nasıl bi çözüm var

    Yanıtla
    • 30 Ekim 2017 tarihinde, saat 14:00
      Permalink

      Dosyaların üzerine uzun basarak seçim yapabilirsiniz.

      Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: