Telefonunuza Fiziksel Kısayol Tuşu Ekleyin



Xiaomi MiKey Akıllı Kısayol Tuşu

Android telefonlarla uyumlu bir şekilde çalışan Xiaomi MiKey’i telefonunuzun kulaklık girişine takarak ihtiyaç duyduğunuz bazı işlemleri bu tuşa ayarlayabiliyorsunuz. 10 ayrı göreve ayarlayabileceğiniz bu tuş; fotoğraf çekme, video kaydı ve RAM temizle, el fenerini gibi özellikleriyle telefonunuzda ihtiyaç duyabileceğiniz yeni bir fiziksel tuş kazandırabilirsiniz.

Akıllı Tuş Nasıl Çalışır?

Ürünün paketinin arkasındaki kare koddan uygulamayı indirebilirsiniz. Uygulamayı açtığınızda Akıllı Tuş Seçeneğini seçin. Uygulama İçinde Tek tıkla, Çift tıkla ve Üç kere tıkla seçenekleri bulunuyor. Bu seçenekleri sırayla seçip uygulama atayabilirsiniz. Telefonunuz tuş kilidinde olsa bile bu tuş ile atadığınız uygulamayı direk açabilirsiniz.

Akıllı tuşa bastığınızda telefonunuz titreşim ile bilgi verecektir. Örneğin fotoğraf çekeceksiniz. Telefonunuzun ekranı kapalı. Akıllı tuşa bir kere basıyorsunuz telefon ilk titreşimde kamera açılıyor, ikinci titreşimde fotoğrafı çekiyor. Telefonu açtığınızda fotoğrafı ekranda görebiliyorsunuz. Ayarlar bölümünden Akıllı Tuşu Aktif et seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Tıklama hızı, titreşim bildir, otomatik odaklama gibi özellikleri ayarlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: