Youtube ekolayzer Ayarı Nasıl Yapılır ?

Cep telefonumuzda ve Bilgisayarımızda ekolayzer ayarı yapmak kolay bunu web sitesinden dinlediğiniz müzikler içinde yapabilceğiniz bir uygulamadan bahsedeceğim. İşte YouTube ve SoundCloud gibi sitelerde müzik dinlerken, ekolayzer ayarlaması yapmanın yolu.




Hepimizin bildiği gibi YouTube  büyük bir müzik sitesi haline geldi. Milyonlarca şarkının paylaşıldığı YouTube’ta, pek çoğumuz internette dolaşırken müzik dinleyebiliyoruz.

Artık bilgisayarlarımızda müzik saklamak pek de gerekli değil. YouTube’danistediğiniz şarkıyı dinleyebiliyorsunuz. Tabi buna SoundCloud ve Spotifygibi uygulamaları da ekleyebiliriz.

Sadece YouTube değil, internet tarayıcımız üzerinde YouTube’un yanı sıra SoundCloud ve daha pek çok müzik sitesinden faydalanarak müzik dinleyebiliriz.

Ancak bu tip sitelerin hiçbirinin müzik ya da video oynatıcısında ekolayzer ayarlaması yapmak mümkün olmuyor.

YouTube’ta ekolayzer ayarı nasıl yapılır?

Şimdi internet tarayıcınız ile müzik dinlerken, nasıl ekolayzer ayarlaması yapabileceğinizi açıklayacağım.

İnternet tarayıcınız ile müzik dinleyebilmek için, öncelikle Chrome tarayıcı eklentilerini çalıştıran bir tarayıcıya, yani Chromium tabanlı bir tarayıcıya ihtiyacınız var. Chromium tabanlı Google Chrome, Yandex Browser ve Torch gibi tarayıcılardan herhangi birini bilgisayarımıza yükledikten sonra, Audio EQ eklentisini, tarayıcınıza yüklemeniz gerekiyor. Audio EQ eklentisini burdan indirdirebilirsiniz.

Eklentiyi kurduğunuzda tarayıcınızın sağ üst köşesinde simgeyi göreceksiniz. Simgeye tıklayıp present seçeneğini seçin istediğiniz ekolayzer ayarını ekleyebilirsiniz.

Artık Audio EQ adındaki eklenti sayesinde, Chromium tabanlı tarayıcınız ile ziyaret ettiğiniz tüm sitelerde ekolayzer ayarlaması yapabilirsiniz. Bu sayede ses kalitesine önem veren kullanıcılar, müzik ve filmleri kendilerine özel ses efekleriyle dinleyebilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: