Vodafone TV Nedir? Nasıl Kullanılır? 

Vodafone TV Nedir?

Vodafone Mobil TV Uygukaması ile en popüler TV kanallarını, programları ve dizileri cep telefonunuzdan ya da tabletinizden kolaylıkla izleyebilirsiniz.



Vodafone TV Nasıl Satın Alırım?

Servisten bütün Vodafone bireysel aboneleri yararlanabilir. Servisi kullanmak için tahahhüt yapmanıza gerek yoktur. Aydan aya ücretlendirilir, ve dilediğini zaman ceza ödemeden servisi iptal edebilirsiniz. Tüm Vodafone müşterileri Vodafone Mobil TV servisine ilk defa abone olduklarında uygulamadan 1 ay ücretsiz faydalanabilirler. 1 ay ücretsiz üyeliğinizi başlatmak için uygulamamızı indirip giriş yapmanız ve paket seçim sayfası ekranından Standart Paketi seçmeniz yeterli. Vodafone TV uygulaması içerisinde paketinizi dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Vodafone TV Ücretlendirmesi Nasıl Yapılır? 

Faturalı hat sahibiyseniz kullandığınız TV paketinin ücreti aylık olarak faturanıza “Vodafone TV” kaleminde yansıtılır. Faturasız hatlarda ise abonelik başlangıcı esnasında ve servisin aylık yenilenme tarihlerinde paketin ücreti bakiyenizden düşer.

Standart Paket: 5 TL / Ay

Vodafone TV Özellikleri

Her An Her Yerde

En sevdiğiniz programları akıllı telefonunuzdan ya da tabletinizden her an her yerde izleyebilirsiniz.

En Popüler TV Kanalları

Televizyondaki en popüler kanallar, programlar ve diziler gerçek yayın akışıyla cebinizde. Kanal Listesi için tıklayınız.

İnternet Paketinizi Tüketmez

İnternet paketinizi tüketmeden ve ek bir internet ücreti ödemeden eğlenceyi her yerde takip edin.

Durdur İzle Geri Al İzle

İsterseniz yayın akışını durdurun, isterseniz 15 dakikaya kadar geri alın. Sevdiğiniz programların 1 saniyesini bile kaçırmayın.

Aynı Anda Farklı Cihazlar

Aynı anda en fazla 3 farklı cihaz üzerinden servise oturum açabilirsiniz.

Yurt Dışında Kullanın

Servis, telif hakları gereği sadece yurtiçinde kullanılabilmektedir.

Vodafone TV Uygulamasını Nereden İndirebilirim ?

IOS telefon ve tabletler için Apple Store’da, Android telefon ve tabletler için Google Play’de “Vodafone TV” yazarak uygulamayı bulabilirsiniz.

Vodafone TV Uygulamasını Kullana Bilmek İçin Hesap Oluşturun

Servis için kullanıcı hesabı oluşturma aşamasında SMS’le alacağınız bir doğrulama kodu olacaktır. Bu kodu alabilmek için cihazınızın ve hattınızın SMS alımlarına açık olduğundan emin olmanız gerekir. Servise abonelik alabilmek için hattınız 3G internet erişimine açık olmalıdır.Dilerseniz Online Self Servis üzerinden hat ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Vodafone TV Kampanyalar

Seçili Vodafone Red Tarifelerindeki abonelerimiz Vodafone TV servisinden ücretsiz faydalanabilirler. Vodafone RED tarifeleri hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

Kontratlı Vodafone Smart 7 Kampanyasından faydalanan abonelerimiz Vodafone TV servisinden ücretsiz faydalanabilirler. Kampanya hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

Cepte Wifi kampanyasından faydalanan abonelerimiz Vodafone TV servisinden ücretsiz faydalanabilirler. Kampanya hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

Vodafone TV Bilinmesi Gerekenler

Servisten ilk defa abonelik alan müşteriler ilk 1 ay boyunca servisi ücretsiz olarak kullanırlar . 1 aylık deneme süreniz abonelik paketinizi seçmenizle beraber başlar. Bu sürenin sonunda servisi iptal etmemeniz halinde, abonelik paketinizin aylık ücreti üzerinden ücretlendirilerek servisiniz yenilenir ve aylık olarak kullanımınız devam eder.

Servise Vodafone mobil internet (3G) üzerinden bağlanmanız halinde, servisi kullanırken internet bağlantı ücreti ödemez veya varsa mevcut internet paketinizi servis kullanımınız için harcamazsınız. Ancak servis içindeki sosyal medya veya e-mail paylaşımı butonları üzerinden yapacağınız erişimler internet paketinizin kotasından düşebilir veya tarifeniz üzerinden ücretlendirilebilir.

Servise herhangi bir WiFi bağlantısı üzerinden eriştiğinizde yapacağınız kullanımlar, sabit internet servis sağlayıcınız tarafından ücretlendirilmenize veya servis kotanızın tükenmesine sebep olabilir.

Sıradan bir TV servisinden farklı olarak, Vodafone TV’de kanallardaki yayın akışını 15 dakikaya kadar geri alabilirsiniz.

* Bu özellik sadece iOS işletim sistemli cihazlarda çalışmaktadır.



Vodafone TV Hangi Cihazları Destekler?

Vodafone TV’yi Android 4.1.1 ve üzeri, ya da iOS 4 ve üzeri telefon ve tabletlerden Vodafone TV uygulamasını indirerek izleyebilirsiniz.

Android 5.1 işletim sistemli Huawei cihazında Vodafone Tv uyumlu değildir.

Vodafone TV’yi Nasıl İptal Ederim?

İptal etmek için IPTAL PAKETADI yazıp 8800’a SMS gönderebilirsiniz.

Örnek: IPTAL STANDART PAKET

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: