Atariden Süper Şapka

Atari Hoparlörlü Şapka Geliştirdi

Atari  eski günlerine adeta şimşek gibi dönmek istiyor. Üzerinde bütünleşik hoparlör ve mikrofon bulunan bir şapka ile karşımıza çıktı. Peki, Atari Superhat neler sunuyor? 20 yılın ardından ilk defa  Ataribox adındaki yeni konsolunun ilk tanıtım videosu ve görselleri geçtiğimiz dönemde ortaya çıkmıştı. Atari, şimdiyse giyilebilir teknoloji sektörüne SpeakerHat adlı hoparlörlü şapkasıyla giriş yaptı. Kendi oyun konsolunu piyasaya sürmeye hazırlanan Atari, şimdi de ilginç bir şapkayla görenleri şaşırtmayı başarmış durumda. İşte, bu ilginç Atari şapkası Superhat’ın özellikleri.

Atari Hoparlörlü Şapka Özellikleri

Adı gibi üzerinde hoparlör taşıyan şapka da bir de mikrofon bulunuyor. Bu mikrofon sayesinde Bluetooth üzerinden telefon ve diğer şapkalara bağlanmak mümkün. Aynı zamanda şapkayı takan birden fazla kişi eş zamanlı olarak aynı şarkıyı dinleyebiliyor.

Atari farklı bir giyilebilir teknoloji geliştirmiş. Atari Superhat bütünleşik hoparlörle birlikte gelirken, eşsiz bir dinleme ve hatta arkadaşlarınıza da dinletme deneyimi için Audiowear’dan destek alınmış. Ek olarak yine bütünleşik olan mikrofon sayesinde gelen çağrılara yanıt vermek bile mümkün.

Audiowear’dan alınan destek sayesinde aynı zamanda şapkayı takan birden fazla kişinin eş zamanlı olarak aynı şarkıyı dinlemesi bile mümkün oluyor. Yani bir odanın 5 farklı köşesinde dursanız sağlam bir 5.1 çevresel ses bile oluşturabilirsiniz.

Atari, Speakerhat şu an için satılık değil ancak beta testine dahil olmak isteyenler kayıt yaptırabiliyor. 10 kişiyle sınırlı olacak beta testinde, seçilenler Speakerhat, Atari tişörtü, PS4 veya Xbox One için Atari Flashpack Oyun koleksiyonu ve beta test programına katılım içeren 300 dolar değerinde bir paketin sahibi olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: