Turkcell Akademi Nedir? Nasıl Kullanılır?

Turkcell Akademi Nedir?

Turkcell akademi, farklı kategorilerde eğitim içeriklerinin sunulduğu dijital eğitim platformudur. Turkcell akademide, video, sınav ve e-öğrenme türünde eğitim içerikleri bulabilirsiniz. ​​Birden fazla video eğitimi içeren ve tüm bu video eğitimlerinin izlenmesi ile tamamlanan eğitim türüdür.​​ İçerikler Turkcell Bilişim A.Ş tarafından sunulmaktadır.

Eğitimlere Nasıl Ulaşabilirim?

Akademi Hesabım menüsünden; satın aldığınız, izleyeceklerime ekle listenize eklediğiniz, devam eden, tamamladığınız veya size atanan eğitimlere ulaşabilir, sertifika programlarınız tamamladığınızda aldığınız sertifikalarınızı görebilirsiniz. Akademi Hesabım menusu içeriklerini görmeniz için GSM numaranız ve Turkcell Şifreniz ile giriş yapmanız gerekmektedir. ​​Turkcell Akademi eğitimlerine internet tarayıcınızın adres çubuğuna www.turkcell.com.tr/akademi​ yazarak ya da www.turkcell.com.tr​ adresinden Ürün ve Hizmetler menüsü altından Turkcell Akademi bölümünü seçerek ulaşabilirsiniz.​ Mobil cihazlarada Turkcell Akademi uygulamasını indirip eğitimleri alabilirsiniz.

Turkcell Akademide Hangi Eğitim Kategorileri Bulunuyor?

Sertifika Programları

Kişisel Gelişim

İngilizce

Sınavlara Hazırlık

Girişimcilik ve İnovasyon

Teknoloji

Engelsiz Eğitim

KOBİ’lere Kazandıran Bilgiler

Khan Academy Türkçe

Eğitimler Ücretli mi?

Turkcell Akademi’de ücretli ve ücretsiz içerikler yer almaktadır. Eğitimlerle ilgili ücret bilgileri, Turkcell Akademi üzerindeki eğitim sayfalarında belirtilmektedir.

Eğitimleri Daha Sonra İzleyebilir miyim?

Daha sonra izlemek istediğiniz eğitimleri “İzleyeceklerime ekle” listesine ekleyerek dilediğiniz zaman “İzleyeceklerim” bölümünden seçerek izleyebilirsiniz.​​

Yeni Eğitimler Ekleniyor mu?

Turkcell Akademi, bilgi ve gelişim alanlarındaki deneyimi ile ihtiyaçlara yönelik yeni eğitimleri, ilgili eğitim kategorileri altında sunmaya devam ediyor. ​​

İşaret Dili Anlatımını Nasıl Kullanırım?

Turkcell Akademi portalindeki “Filtre” özelliğini kullanarak işaret dili anlatımı içeren eğitimlere ulaşabilirsiniz. Filtreden “işaret dili ile” seçeneğini işaretleyip filtreyi uyguladığınızda işaret dili versiyonları olan eğitimleri görürsünüz.

Turkcell Akademi portalindeki eğitimlerin görsellerinin sağ alt köşesinde işitme engeli olan kişilere uygun olduğunu anlatan bir görsel de bulunmaktadır.

Turkcell Akademiye Nasıl Kayıt Olurum?

Aktif İnternet erişiminizin olup olmadığını kontrol edin.

Internet’e bağlı iseniz tıklayın ve açılan eğitimi izleyip izleyemediğinizi kontrol edin.

Turkcell Abonesi iseniz 2222’ye SIFRE yazıp SMS göndererek şifrenizi alın. Turkcell Abonesi değilseniz 05327552222’ye SIFRE yazıp SMS göndererek şifrenizi alın.

Size SMS/e-mail ile gönderilen linki tıklayın ve açılan ekranda GSM No ve şifrenizle giriş yapın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: