Turkcell Fizy Nasıl Çalışır ?

Fizy Nedir ?

Fizy Bazı Şarkılar Neden 30 Saniye Tıkla

Fizy turkcell in bize sunmuş olduğu en iyi uygulamalardan biri. Turkcellilerin internetinden yemeden kullanabildikleri müzik uygulaması. Geniş müzik arşiviyle telefonumuzun hafızasını doldurmadan istediğimiz müziği dinleyebiliriz. İster video klip olarak ister mp3 olarak müzik dinleyebiliriz. Turkcell hat sahipleri Fizy destekli paketleri kullanırsalar fizy’den ücretsiz yararlanabilirler.




Fizy Android Uygulaması ile Neler Yapabilirim?

• İstediğiniz sanatçı, şarkı, fizy liste albüm adını arayabilir,

• Sizin için hazırlanan fizy listelere ulaşabilir,

• Pop, Rock, Caz, Rap, Elektronik vb. radyo türlerinden seçim yaparak, en popüler ve dinleme alışkanlıklarınıza göre size önerdiğimiz şarkıları dinleyebilir,

• Kendi dinleme listenizi oluşturabilir,

• İnternet olmadan da dinleme yapabilirsiniz. (çevrim dışı özelliği ile)

• Beğendiğiniz şarkıları sosyal paylaşım ağlarında (Facebook ve Twitter) paylaşabilir,

• Ücretli sevdiğiniz şarkı ve albümleri cep telefonunuza veya bilgisayarınıza indirebilir gönderebilirsiniz.

Bu Servisi Kimler Kullanabilir?

Fizy, Turkcell abonesi olsun olmasın herkesin kullanımına açık bir uygulamadır. Fizy’den müzik dinleyebilmek için fizy’e ücretli üye olmak gerekmektedir. Ücretli üyelik çeşitlerini uygulama içerisinde Paketler bölümünden görüntüleyebilirsiniz. fizy sadece Türkiye sınırları içerisinde kullanılabilmektedir.

Fizy’i nasıl kullanabilirim?

Fizy mobil uygulamasını yükleyip açtıktan  sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer Turkcell hat sahibi iseniz ve kullanmakta olduğunuz akıllı cihazınızdan 3G bağlantısı ile giriş yapıyorsanız, herhangi bir şey yapmadan servise girerek üyeliğiniz kapsamında içerikleri dinleyip, indirebilirsiniz. Wi-Fi üzerinden giriş yapıyorsanız, açılan Turkcell Şifre ekranında, telefon numarası ve şifre alanlarını doldurun. Eğer Turkcell şifrenizi bilmiyorsanız şifre almanız gerekmektedir. Turkcell abonesi iseniz 2222’ye, Turkcell haricindeki operatörlerden birine abone iseniz 5327552222’ye SIFRE yazıp göndererek şifrenizi SMS ile öğrenebilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra, şarkıları uzun versiyonları ile dinleyebilmek için paketlerim sayfasında yer alan ücretli Dinleme üyeliklerinden satın almanız gerekmektedir. Ücretli üyeliğiniz olmadığı taktirde, şarkıları 30 saniyelik versiyonları ile dinlersiniz.

Fizy uygulamasında müzik dinlerken mobil internet paketimden harcar mıyım?

Fizy üyeliği olan Turkcell hat sahibi aboneler, fizy uygulamasında mobil internet ile bağlandıklarında mobil internet paketlerinden harcamazlar. Uygulama genelinde sadece Twitter ve Facebook’a giriş yapılırken veya uygulama içerisindeki bazı entegrasyonlar (Google Analytics, Adjust vb.) için standart internet bağlantı ücreti yansıtılır, mobil internet paketi varsa paketten düşülür. Bu kampanya ses hatları için geçerlidir. Bu fayda sadece Turkcell hat sahibi abonelere sunulabilmektedir. Diğer operatör abonelerinin uygulama kullanımından kaynaklı internet kullanımları, abonesi oldukları operatör ve ilgili tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

İnternet olmayan yerlerde de müzik dinlemek istiyorum. Ne yapmalıyım?

Bu özelliği kullanabilmek için Ekstra Müzik üyeliği ile beğendiğiniz şarkılardan oluşan hazır şarkı listelerinizi çevrim dışına alabilir ve mobil internetiniz kapalı iken de uygulamanız üzerinden istediğiniz kadar dinleyebilirsiniz. Veya şarkı indirme paketi satın alarak, cihazınıza indirdiğiniz şarkıları mobil internet olmadan da dinleyebilirsiniz.

Ekstra Müzik Üyeliği ile çevrim dışı dinleme özelliği nasıl kullanılır?

Çevrim dışı özelliğini kullanabilmeniz için Ekstra Müzik üyesi olmanız gereklidir.

• Çevrim dışı özelliğini “Listelerim” bölümündeki listeleriniz için kullanabilirsiniz.

• Menü bölümünden “Listelerim” sekmesine tıklayın.

• Çevrim dışına almak istediğiniz listeyi seçin.

• Sayfadaki “Çevrim Dışı Dinle” butonunu aktif hale getirin ve bekleyin. Çevrim dışına alınan şarkılar için ilgili şarkı üzerinde turuncu bir ikon belirir.

• Çevrim dışına aldığınız listeleri artık mobil internet olmadan da dinleyebilirsiniz.

Android uygulamasında uygulamayı silersem “İndirdiklerim” alanındaki şarkıları kaybeder miyim?

Hayır. Uygulamayı silerseniz indirdiğiniz şarkıları kaybetmezsiniz. Uygulamayı yeniden kurduğunuzda indirdiğiniz şarkılara Müzik Arşivim sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Google Play Store üzerinden In App Purchase satış seçeneği ile alınan ücretli üyelikler, daha sonraki aylarda devam eder mi?

Evet. Servis aylık ücreti ilgili store’larda kayıtlı kredi kartınızdan aylık olarak Google tarafından kullanıcı tarafından iptal edilene kadar tahsil edilir. Store’lar üzerinden yapılan satın alımlarda Turkcell kredi kartı bilgilerinize erişmez ve göremez. Bilgilerinizin güvenliği, ilgili store’un ait olduğu şirket tarafından sağlanır.

TURKCELL TV + NASIL ÇALIŞIR?

6 thoughts on “Turkcell Fizy Nasıl Çalışır ?

  • 25 Haziran 2018 tarihinde, saat 10:40
    Permalink

    Fizy nedir diye şimdi kendine soranlar tarihine iyi baksın. İlk çıktığı yıllarda mükemmeldi. Dünya’nın en iyi müzik servisi seçildi. Sonra kapatıldı, satıldı da satıldı.. Yazık oldu ne güzel ücretsizdi…

    Yanıtla
  • 9 Şubat 2017 tarihinde, saat 02:25
    Permalink

    Paket üyeliğini nasıl iptal edeceğim

    Yanıtla
    • 9 Şubat 2017 tarihinde, saat 14:21
      Permalink

      Dinleme paketleri:
      Süper Müzik Paketi: IPTAL SUPERMUZIK

      Sınırsız Müzik Paketi: IPTAL SINIRSIZMUZIK

      İndirme paketleri paketleri:
      Aylık 25 Şarkı Paketi: IPTAL YIRMIBES

      Aylık 50 Şarkı Paketi: IPTAL ELLI

      Haftalık Müzik Paketi: IPTAL HAFTALIKMUZIK

      *Müzik internet paketleri:
      Tükenmez Müzik Paketi: IPTAL TUKENMEZ

      Müzik İnternet Paketi: IPTAL MUZIKDATA

      yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz.

      Yanıtla
      • 12 Ekim 2017 tarihinde, saat 13:03
        Permalink

        Ben de huawei p9 lite sahibiyim. AKILLI TELEFON !!!#”-??? FİZY UYGULAMASINI YÜKLETTİĜİM İÇİN İANILMAZ PİŞMANIM. BU BİİİRR. GELELİM İKİİYEE:: kaldırmak istoyorum T U R K C E L L. İNANILMAZ ZORLUKLAR ÇIKARTIYOR. Kİ AKIL İZAN ALIR CİNSDEN DEĜİL. TAM TIMARHANELİK OLURSUNUZ. GELELİM ÜÜÜÇÇÇ :: yıllardiır bu lanet TURKCELLİYİM, ASLA VERDİĜİ SÖZLERİ TUTMUYOR. Daha ay bitmeden HEMEN DİĜER AYIN K A T L A M A L İ. F A T U R A L A R I N İ YOLLUYOR H A T I Rlı MÜ Ş T E R İler HA R İ Ç. DİĜERLERİNE DE HADİ GEL BAKALIM USULÜ İLGİLENİYOR.

        Yanıtla
  • 15 Ocak 2017 tarihinde, saat 20:24
    Permalink

    güzel bir uygulama. yazılarınızı beğenerek okuyoruz. Emeklerinize sağlık.

    Yanıtla
    • 15 Ocak 2017 tarihinde, saat 20:33
      Permalink

      Teşekkür ederim.Elimden geleni yapıyorum.

      Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: