Turkcell Dergilik Uygulaması Nasıl Çalışır ?

Dergilik Nedir?

Turkcell’in bizlere sunduğu güzel uygulamalardan biri de dergilik uygulaması. Dergilik, zengin dergi seçeneklerinden dilediğinizi tüm iOS ve Android işletim sistemli tablet ve telefonlardan okumanızı sağlayan digital dergi okuma platformudur. Dergilik uygulamasını tablet ve telefonlarınızda kullanmak için Google Play’den veya Appstore’den uygulamayı indirebilirsiniz. Dergilik, tüm iOS 7 ve üzeri cihazlar, tüm Android 4 ve üzeri cihazlar ile uyumludur. Dergilik’te yer alan 200’den fazla derginin hem güncel hem de eski sayılarına ulaşabilirsiniz. Bu sayede sevdiğiniz dergileri hep yanınızda taşıyabilirsiniz.



Dergilik ile Neler Yapabilirim ?

Dergilik uygulamasına gelen en son güncelleme ile Gazete okuyabilirsiniz.

Derginin okumakta olduğunuz sayfasına ayraç ekleyerek, kaldığınız yerden okumaya devam edebilirsiniz.

Cropy ile dilediğiniz sayfaları kesip saklayabilir veya arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Otomatik indirme özelliği ile tek dokunuşla otomatik indir talimatı verip, dilediğiniz dergilerin güncel sayısı geldiğinde otomatik olarak cihazınıza indirilmesini sağlayabilir.

Favori özelliği ile favorilerinize eklediğiniz dergilerin güncel sayılarından haberdar olabilirsiniz.

İndirdiğiniz dergileri internetiniz olmadan çevrimdışı iken okuyabilirsiniz.

Turkcell aboneleri tarife paketleri kapsamına Dergilik’te geçerli aylık 5 GB mobil internet paketi eklenmiş Turkcell aboneleri, tarifelerine ek herhangi bir ücret ödemeden Dergilik’teki yüzlerce dergiyi keyifle indirip okuyabilirler.

Dergilik’ten tüm operatör kullanıcıları faydalanabilir.

Dergilik Uygulamasındaki Gazeteler Nelerdir?

Hürriyet, Milliyet, Sabah, Posta, Akşam, Vatan, Daily Sabah, Takvim, Fanatik, Fotomaç, Star

Türkiye, Güneş , Yeni Şafak, Karar, Ticaret, Yeni Birlik, Günaydın, Haber, Sonsöz, Anadolu

Pusula, Yeni Asır, A Gazete, Alanya ,Körfez

Dergilik Uygulaması Nasıl Çalışır?

Dergilik uygulamasını telefon veya tabletinize yükleyebilirsiniz. Telefon numaranızı yazarak giriş yapabilirsiniz. Kategoriler kısmından ilgi duyduğunuz alandaki kitapları indirebilirsiniz. Dergilerim kısmından indirdiğiniz dergileri daha sonra tekrar okuyabilirsiniz. Abonelikler kısmında abone olduğunuz dergileri yeni sayısı çıktığında otomatik olarak indirilecektir.

Dergilik Uygulaması Ücretlimi ?

Hürriyet Gazetesi ilk 2500 indirme için ücretsiz. Daha sonraki indirmeler ücretli. Milliyet ve Vatan gazeteleri için böyle bir kısıtlama yok.

​Tarife paketleri kapsamına Dergilik’te geçerli aylık 5 GB mobil internet paketi eklenmiş Turkcell aboneleri, tarifelerine ek herhangi bir ücret ödemeden Dergilik’teki yüzlerce dergiyi keyifle indirip okuyabilirler.

Tarife paketi kapsamına Dergilik dahil edilmemiş Turkcell kullanıcıları, Dergilik kapsamındaki tüm dergilere aylık sadece 13,9TL ödeyerek abone olabilirler. Bu kullanıcıların Dergilik kapsamındaki dergileri indirmek için kullanacakları mobil internet, varsa mobil internet paketlerinden düşülür, paketleri yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Diğer operatörler kullanıcıları Apple Store veya Google Play üzerinden Dergilik kapsamındaki tüm dergilere aylık 14,99 TL ödeyerek abone olabilirler. Diğer operatör kullanıcılarının Dergilik kapsamındaki dergileri indirmek, uygulama içinde gezinmek için kullanacakları internet operatörlerindeki mobil / sabit internet tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

Tarife paketleri kapsamına Dergilik dahil edilmemiş Turkcell kullanıcıları ile diğer operatör kullanıcıları uygulama içerisinde yer alan ücretli dergileri tekil olarak da satın alabilirler. Tekil satın alım için fiyat seviyeleri:

2,69 TL, (tek dergi)

4,29 TL, (tek dergi)

7,99 TL (tek dergi)


Tekil dergi indirme işlemleri yapan kullanıcıların indirme işlemi için kullanacakları mobil internet / sabit internet, bağlı bulunulan mobil / sabit operatörlerinin tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Aylık 13,9 TL (tüm vergiler dahil) karşılığında Turkcell Dergilik’te yer alan tüm dergilerden faydalanmak isteyen Turkcell aboneleri DERGI yazıp 2200’ye kısa mesaj göndererek ya da uygulama içerisindeki “Abone Ol” sekmesine tıklayarak abone olabilirler.

Dergilik abonelikli servisinden faydalanan Turkcell aboneleri, aboneliklerini IPTAL etmedikleri süreci abonelikleri devam eder, IPTAL edilen ay için tahsilat yapılır ve iptal edilen ay için uygulamada yer alan dergileri ücretsiz indirme hakkı ay sonuna kadar devam eder.​

Diğer operatör kullanıcıları Dergilik’te yer alan ​”Abone ​Ol” sekmesine tıklayarak aboneliklerini gerçekleştirebilirler.

İnternet paylaşımı/ Tethering yapılması durumunda, diğer hat üzerinden yapılan mobil data tüketimi ayrıca ücretlendirilmektedir.

Nasıl İptal Ederim ?

Turkcell’lilerin dergileri cebinde! kapsamında tarife paketleri kapsamına DERGİLİK ve Dergilik’te geçerli aylık 5 GB mobil internet paketi dahil edilmiş Turkcell abonelerinin Dergilik paketleri iptal edilemez.
Tarife paketleri kapsamına Dergilik dahil edilmemiş Turkcell kullanıcıları Dergilik uygulaması içerisinden veya IPTAL DERGI yazıp 2200’a kısa mesaj göndererek Dergilik aboneliklerini iptal edebilirler.
Diğer operatör kullanıcıları Dergilik uygulaması içerisinden “Aboneliklerim” sekmesinden mevcut Dergilik paketlerini iptal edebilirler.
IPTAL edilen ay için tahsilat yapılır ve iptal edilen ay için uygulamada yer alan dergileri ücretsiz indirme hakkı ay sonuna kadar devam eder.

TURKTELEKOM E-DERGİ NEDİR? NASIL KULLANILIR?

HANGOUTS NEDİR? NASIL KULLANILIR? 

One thought on “Turkcell Dergilik Uygulaması Nasıl Çalışır ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: