Microsoft Next Lock Screen Ekran Kilit Uygulaması

Microsoft’un Android işletim sistemi için geliştirdiği kilit ekranı uygulaması olan Next Lock Screen kolay, kaliteli, hızlı ve iphone tarzı bir tasarıma sahip. Next uygulaması 6.4 MB büyüklüğünde 1 Milyon üzerinde indirmeye sahip 4.2 puan almış kaliteli bir uygulama.

Microsoft Next Lock Screen Uygulaması Özellikleri

Kilit ekranınızı özelleştirebilir, uygulama ekleyebilirsiniz. Bing ile arama yapabilir, duvarkağıdı resminizi değiştirebilirsiniz. Giriş, iş ve hiçbiri olmak üzere 3 kategoriden oluşuyor. Güç tasarrufu sayesinde telefonunuzun pil ömrünü uzatabilirsiniz. Next Lock Screen uygulamasında uygulama bildirimleri, takvim uyarıları, çağrılar, sms, müzik ve hava durumu gibi bilgileri görebilir ve yönetebilirsiniz. Kilit ekranı üzerinden kameraya geçiş yapabilirsiniz. En son kullandığınız 10 uygulama kilit ekranı altında gizlenmektedir. En son aradığınız  5 kişide kilit ekranı altında gizlenmektedir. En alt kısımda wi-fi, bluetooth, el feneri, ekranı yan döndürme, güç tasarruf modu ve ekran parlaklığını kilit ekranından kolayca ayarlayabilirsiniz.

microsoft-next-lock-screen

Next ekran kilitleme veya  sistem ekran kilidini kullanabilir yada Akıllı kilit ile belirlediğiniz konumda telefonunuzu kilitleyebilirsiniz. Odak özelliği ile önemli uygulamalarınızı seçebilirsiniz. Bu özellik ile sizin seçtiğiniz uygulamaların bildirimleri daha öncelikli olarak gösterilecek.

Microsoft Next Lock Screen Kullanıcı Yorumu

Microsoft Next Lock Screen uygulamasını uzun süredir kullanıyorum uygulama herhangi bir kasma yapmıyor. Kullanışlı, hızlı erişim kolaylığı ile çok hoş bir kullanım sunuyor. Uygulamanın yüklenmiş hali 29 MB ve çok az internet kullanıyor. Uygulama ile takıldığınız yerler varsa yada benim atladığım bir yer varsa yorum kısmına yazabilirsiniz.

Microsoft next lock screen Googleplay Store den indirebilirsiniz.

One thought on “Microsoft Next Lock Screen Ekran Kilit Uygulaması

  • 16 Aralık 2016 tarihinde, saat 14:01
    Permalink

    Güzel anlatım uygulamada iyiymiş

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: