Gardrops İkinci El Eşya Alım-Satımı

Gardrops ikinci el eşya alıp satmanıza yarayan bir site. Site içeriği sadece bayan eşyalarını kapsıyor. Site içeriğinde: Kategoriler, Markalar, Ünlü Gardropları, Çanta, Ayakkabı, Aksesuar, Abiye, gibi Katagorilere ayrılmış. İçeriğinde birçok marka model çeşit bulunduran bir site ünlülerinde eşyalarını da satmasıyla daha popüler hale getiriyor.

Favoriler kısmından favori ürünlerinizi seçip takip edebilirsiniz. Kampanyaları takip edebilir, Markalar katagorisinden istediğiniz markaların ürünlerini inceleyip alabilirsiniz. Bildirim kısmından takip ettiğiniz kişilerin satılığa çıkardığı ürünleri hemen görebilirsiniz. Yorumları inceleyip karar verebilir, siparişlerinizi takip edebilirsiniz.



Uygulamasını yükleyebilir veya siteden giriş yaparak alışverişe başlayabilirsiniz. Alışveriş yapmanız için profil oluşturmanız lazım Gmail veya facebook üzerinden giriş yapabilir profil oluşturabilirsiniz. İstediğiniz marka veya kişiyi takip edebilir kendi gardropunuzu oluşturabilirsiniz.

gardrops nasıl kullanılır

Ürünümü Nasıl Satarım ?

Satacağınız ürünün fotoğrafının kaliteli, net çekilmiş, iyi görünebilecek şekilde olduğuna dikkat edin. Ürün ekle kısmından ürünün fotoğraflarını ekliyoruz. Ürün bilgilerini giriyoruz. Detay olarakta (satma oranı daha artacaktır) marka, renk durumu, beden, kategori, gibi detayları girmelisiniz. Alış fiyatı ve Satış fiyatınıda giriyoruz. Burda sizden %20 komisyon kesiliyor.En sonda Kargo seçeneklerinden Kargoyu alıcı öder veya Kargo bedava olsun seçeneklerini seçip satacağınız ürünü gardrop uygulamasında satışa sunabilirsiniz. Ürünü sattığınızda alıcı kart bilgilerini girecek ve sizinde kendi profilinizde yazdığınız iban numarasına paranız 3 iş günü içinde yatacaktır. Girdiğiniz iban numarasının Ad ve Soyad ile uyuşması gerekmetedir.

Nasıl Ürün Alırım ?

Profilinizde adres bilgilerinizi girmeyi unutmayın. Beğendiğiniz ürünün altındaki satın al seçeneğini seçiyoruz. Açılan ekranda ödeme tipini seçiyoruz. Kart bilgilerinizi giriyorsunuz. Taksit seçeneklerinden kaç taksit olmasını istiyorsanız onu seçiyorsunuz. İndirim veya kupon kodunuz varsa onu girip indirimden yararlanabilirsiniz. Teslimat adresinizi de kontrol edip Güvenli öde seçeneğini seçiyoruz. Ürün hatalı çıkarsa 2 iş günü içinde bildirmeniz gerekir aksi takdirde ürün elinizde kalır.

Gardrops Wep Site

Gardrops Google Play

Gardrops App Store

2 thoughts on “Gardrops İkinci El Eşya Alım-Satımı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: