Call Recorder Arama Kaydetme

Call Recorder Arama Kaydetme Nasıl Çalışır?

Android’de Call Recorder uygulaması Türkçe ve reklam içeriyor. Uygulamanın 4.99 TL karşılığında Pro sürümünüde kullanabilirsiniz. Pro sürümünde reklam yok ve bazı özelliklerin kullanımı mümkün hale getiriyor. Pro sürümünde istediğiniz kişiyi kaydetme, akıllı telefonu sallayarak kaydı başlatma ve sallama hassasiyetini ayarlama gibi seçenekler var. Pro sürüme ihtiyacınız olmayacak ancak yapımcıyı destekleme amaçlı satın da alabilirsiniz.




Programı Çalıştırma

İlk ekranda tema seçimini yapıyoruz. Light veya classic seçeneklerinden birini seçiyoruz. Ses kaydetmek için herhangi bir ayar yapmanız gerekmiyor. Arama yaptığınızda veya arama geldiğinde uyugula kaydetmeye başlıyor. Konuşma bitincede kaydetme duruyor. Ekranın üstünde bildirim olarak çıkıyor. Bildirimi açtığınızda kaydı silebilir, kaydedebilir veya bulut hafızaya yükleyebilirsiniz.

Bulut Hafızaya Yükleme

Telefon görüşmelerini Buluta Kaydetme bize telefon hafızamızda rahatlık sağlayacaktır. Buluta kaydetme işini yapmak için kısa birkaç ayar yapacağız. Android’de Telefon Görüşmelerini Buluta Kaydetme uygulamasında buluta kaydetme olarak iki farklı servis kullanılabiliyor. Bunlar Dropbox ve Google Drive. Google Drive her android telefonda bulunduğu için onun üzerinden anlatalım.

İlk seçenekte uygulamayı Google Drive ile eşleştiriyoruz. Yani Google Drive‘da oturum açarak uygulamanın otomatik olarak dosya yüklemesine izin veriyoruz. İkinci seçenek eşleştirme sonrası mevcut kayıtlarınızı buluta kaydetme için kullanılıyor. Diğer seçenekler de gayet açık ve net. İnternet kotanızın bitmemesi için eşleştirme işlemini sadece kablosuz ağa bağlandığınız ortamlarda yapabilirsiniz.

Android cihazınızda hali hazırda tanımlı olan Gmail hesabınız karşınıza getirilecek. Android’de Telefon Görüşmelerini Kaydetme uygulamasında bu hesabı kullanabilir veya farklı bir Gmail hesabı kullanabilirsiniz. Tanımladığınız hesaba bağlı olan Google Drive‘a gönderimler gerçekleşecek.

Android’de Telefon Görüşmelerini Kaydetme uygulaması şu an Google Drive hesabımıza erişim için izine ihtiyaç duyuyor. İZİN VER diyerek telefon görüşmelerinin buluta yüklenmesi işlemine izin veriyoruz. Android’de Telefon Görüşmelerini Kaydetme uygulamasında buluta yükleme adına gerekli ayarları yaptık.

Telefon Görüşmesi Kaydetme

Uygulamanın genel ayarlarına bakalım ve ilk telefon görüşmemizi kaydedelim. Burada Ses kaynağı olarak Mic seçin. Böylece telefonunuzun mikrofonundan daha net ses alınıp kaydedilmesini sağlayabilirsiniz. Süre kısıtlamalarına takılmamak için de Ses Formatı olarak AAC seçin. Aramalar artık otomatik olarak kaydedilmeye hazır. Telefon ettiğimiz anda kayıt başlıyor. Bunun bildirim ekranından da görebiliriz. Uygulama sorunsuz çalışıyor. Telefonu kapattığımızda uygulamada kaydı bitiriyor.

Android’de Telefon Görüşmelerini Kaydetme uygulamasında 5 dakikalık görüşmeyi 2 MB yer kapladı. Acc dosya türünün boyutu hafızanız için iyi ve uzun süreli görüşmeler için en sıkıntısız olan dosya türü bu.

Android’de Telefon Görüşmelerini Kaydetme uygulamasında otomatik eşleştirmemiz de başladı. Görüşme uzunluğuna bağlı olarak pek fazla zaman almayacaktır. 4.5G sonrasında bu işlemler saniyelerle ifade edilir hale geldi. Yine de söylediğimiz gibi çok fazla görüşme yapıyorsanız eşleştirme işlemlerini kablosuz ağ üzerinden yapın.

Android’de Telefon Görüşmelerini Kaydetme uygulamasında eşleştirme de tamamlandı. Google Drive hesabımızı da kontrol ettiğimizde kaydın başarılı şekilde gerçekleştirildiğini göreceksiniz.

CALL RECORDER VİDEOLU ANLATIM

Call Recorder İndir

AMAZON KİNDLE NEW TOUCH E-KİTAP OKUYUCU

27 thoughts on “Call Recorder Arama Kaydetme

  • 20 Mayıs 2019 tarihinde, saat 13:25
    Permalink

    merhaba öncelikle böyle bir uygulama anlatımınız için teşekküler. benim bir sıkıntım var. bir süre bu programı kullandıktan sonra telefonun bazı sorunlarından dolayı programı sildim. bir süre sonra tekrar yükledim fakat hiç bir kayıt yok hepsi silinmiş bulut hesaplarında da bulamıyorum. çok önemli bir kayıta ulaşmam lazım şeref meselesi haline geldi. tarihi ve saatine kadar biliyorum. bu konuşmayı nasıl geri yükleyebilirim. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

    Yanıtla
    • 20 Mayıs 2019 tarihinde, saat 13:41
      Permalink

      Bulut hafızaya kaydettiyseniz ordadır. Hangi hesaba kaydettiginizi karıştırmayin. Yada telefonun dosya yöneticisinde call recorder klasörü içinde ses kayıtları durması lazım uygulamayı silseniz bile orada kalıyor. oraya bakın

      Yanıtla
  • 28 Nisan 2019 tarihinde, saat 23:54
    Permalink

    Telefonu kapattığımızda otamatik sesin kayıt olduğu hemen karşımıza çıkıyor onu gizleyebiliyomuyuz

    Yanıtla
  • 21 Mart 2019 tarihinde, saat 16:52
    Permalink

    1 hafta öncesine kadar isim otamatik olarak kaydoluyor du fakat simdi kişi belirlemem gerek yoksa sadece gelen arama giden arama diye gösteriyor niye

    Yanıtla
  • 16 Mart 2019 tarihinde, saat 17:30
    Permalink

    SES KAYDETME PROĞRAMINDA KAYIT YAPILIYOR FAKAT TELEFON NO ÇIKMAMAKTADIR.
    GELEN ARAMA VE GİDEN ARAMA ŞEKLİNDE ÇIKMAKTADIR.

    Yanıtla
    • 17 Mart 2019 tarihinde, saat 10:35
      Permalink

      Aramanın üzerine tıklayıp. Kişiyi belirle seçeneğini tıklayın. Ordan kişiyi seçip kaydedin.

      Yanıtla
  • 16 Mart 2019 tarihinde, saat 17:28
    Permalink

    SES KAYDETME PROĞRAMINDA KAYIT YAPILIYOR FAKAT TELEFON NO ÇIKMAMAKTADIR.
    GELEN ARAMA VE GİDEN ARAMA ŞEKLİNDE ÇIKMAKTADIR.

    Yanıtla
  • 1 Mart 2019 tarihinde, saat 00:35
    Permalink

    Kolay gelsin konusmalarim kayıt olmuyor ayarlarla ilgili olabilir mi ne yapmam gerekiyordu yardımcı olur musunuz

    Yanıtla
      • 16 Mart 2019 tarihinde, saat 17:56
        Permalink

        Uygulama izinlerini bulamadım gelen giden arama olarak görülüyor kişiler no gorunmuyor

        Yanıtla
  • 17 Ocak 2019 tarihinde, saat 15:37
    Permalink

    Ses kaydın da problem yok du fskat 2 gündür benim konuşmalarımı kaydediyor ama karşı tarafı kaydetmiyor sadece benim konuşmalerım çıkıyor neden acaba yardımcı olurmusunuz lütfen

    Yanıtla
  • 15 Eylül 2018 tarihinde, saat 21:43
    Permalink

    Selamun aleyküm.
    Call Recorder uygulamasını kullanıyorum lakin bugün konuştuklarımı yarın dinleyemiyorum neden? Bir çözümü veya ayarı var mı?

    Yanıtla
  • 15 Mart 2018 tarihinde, saat 14:17
    Permalink

    Yukarıdaki bildirim kısmını arama sırasında kırmızı işaret çıkıyor onu nasıl gizleyebilirim

    Yanıtla
  • 4 Ekim 2016 tarihinde, saat 18:37
    Permalink

    Araştırdığım bir çok konuda içeriklerinizi buluyorum çok teşekkür ederim

    Yanıtla
    • 12 Ekim 2016 tarihinde, saat 19:47
      Permalink

      faydalı olduğum için çok mutluyum.

      Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: