Letgo Nedir? Nasıl Çalışır?

Letgo Uygulaması Nedir?

Letgo elinizdeki ikinci el veya sıfır herhangi bir ürünü satmanızı sağlayan kullanışlı basit arayüze sahip bir uygulama.

Letgo Güvenilir mi ?

Letgo da ürünlerinizi elden aldığınız için ürünü inceleme şansınız var. Üründe herhangi bir sıkıntı varsa almayabilirsiniz.



Letgo Ürünü Öne Çıkarma

Letgo da ürünü daha hızlı satmak için belli bir ücret ödeyerek 24 saat boyunca öne çıkarıp ürünü daha kolay satabilirsiniz.

Letgo Uygulaması Nasıl Çalışır?

Letgo nasıl çalışır. Letgo uygulaması konum bilginizi kullanarak olduğunuz bölgedeki ürünleri size gösterir ve sizin koyduğunuz ürünleri diğer kişilere gösterir.Ürününüzü yayınlamak için facebook veya gmail ile giriş yapmalısınız. Facebook ile giriş yaparsanız istediğiniz takdirde ürün facebook’ta da yayınlanır ve daha kolay alıcılar bulabilirsiniz. Eşyalarını sat butonuna bastığımızda direk fotoğraf makinası kısmı açılır ordan fotoğraf çekip koyabilirsiniz yada galeriden daha önce çektiğiniz fotoğraflardan ekleyebilirsiniz.Satacağınız ürünün fiyatını, kategorisini belirleyip ürün ile ilgili kısa açıklama yapabilirsiniz.Satacağınız ürün 10 dk içerisinde seçmiş olduğunuz bölgede yayınlanacaktır.

Letgo da Satış Nasıl Olur ?

Letgo da satış ürününüzü yayınladıktan sonra kullanıcılar size mesaj ile ulaşacaklar, pazarlık yapıp anlaştıktan sonra herhangi bir yerde anlaşıp buluşur ürünü teslim edip paranızı alabilirsiniz.

Ürünü kargoyla yollama ve parayı hesaba yatırma olayına bence girmeyin güvenirliği düşük sıkıntıya girebilirsiniz.

Letgo Ürün Silme Nasıl Yapılır ?

Letgo ürün silme yapmanız için;

Letgo profilinize girin,

Satıyor yazısı altından eşyalarınızı göreceksiniz.

Silmek istediğiniz ürünün seçin,

Ürünün resmi açıldıktan sonra sağ üstte 3 nokta işaretine tıklayın.

En altta Ürünü Sil seçeneğini seçip ürünü silebilirsiniz.

GARDROPS İKİNCİ EL EŞYA ALIM SATIM UYGULAMASI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: