Amazon Kindle New Touch E-kitap Okuyucu



Amazon Kindle New Touch elektronik kitap okuyucuya ne gerek var tablet, telefon, bilgisayar gibi cihazlarla işimizi görebiliriz diyebilirsiniz.Kitap okuyucu farklı bir cihaz her gün 1 saat kitap okuduğunuzu düşünürsek yaklaşık 3 hafta şarjı gidiyor. Ekranıda parlak olmadığı için gözümüzü yormuyor.Sadece kitap okumak için kullandığınızdan diğer cihazlardaki gibi sosyal ağlardan iletiler gelmediğinden dikkatiniz dağılmıyor. Kindle ın dili ingilizce Tükçe dil desteği bulunmuyor. Wi-Fi özelliği ile internetten kitap indirebilirsiniz.

amazon kindle paperwhite

E-Kitap Okuyucuya Nasıl Kitap Atarız

Kitap okuyucumuzu USB kablosuyla bilgisayara bağlarız. Bilgisayarımda kindle adında klasör açılır.Klasörün içine internetten bulduğumuz PDF ve DOC formatındaki kitapları atarız. USB kablosunu ayırırız.Kitaplar kindle da gözükecektir. All Items yazısına tıklarsanız oradan da books, docs farklı formattaki kitapları ayırabilirsiniz. Kindle wi-fi bağlantısıyla internete girebildiği için kindle store den kitap alabilirsiniz ama çoğu kitap ingilizce.

Kindle New Touch Diğer Özellikleri

Kindle ile internnette gezebilirsiniz, sosyal ağlara girebilirsiniz ama pek verimli olmuyor.Bulut hafızaya kitap yükleyebilirsiniz. 4GB kendi hafızası mevcut.Sayfalar arasında hızlı gezme imkanı var, yabancı kelimeleri Türkçe ye çevirebiliyor, istediğiniz cümlelere sayfalara işaret koyabilirsiniz. Uçak modu özelliğide mevcut.Hafif ve kullanışlı cihaz.

One thought on “Amazon Kindle New Touch E-kitap Okuyucu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: