Turkcell TV+ Nedir? Nasıl Kullanılır?

TV+ Nedir?

Yeni nesil TV platformu, TV+ ile sevdiğiniz film, dizi ve TV kanalları cebinizde, tabletinizde ve bilgisayarınızda izleyebileceğiniz bir uygulama.

TV+ Özellikleri

TV+ uygulamasını kullananlar, İngiltere Premier Ligi maçlarına canlı olarak yüksek yayın kalitesiyle ister evlerindeki televizyonlardan, ister internete ulaşabildikleri diledikleri yerde, cep telefonları ve tabletlerinden erişebilecekler.

TV+, yayınları kaydetme, geri alma ve gelişmiş kişiselleştirme özellikleri ile size eşsiz bir TV deneyimi sunuyor.

Cep telefonu ve tabletinize ücretsiz TV+ uygulamasını indirerek, bilgisayarınızda www.turkcelltvplus.com.tr’ye tıklayarak siz de TV+ izlemeye başlayabilirsiniz.

TV+, artık Turkcell haricindeki diğer operatör aboneleri tarafından da kullanılabilir.

Turkcell Bireysel hat haricinde bir operatör abonesi iseniz, TV+ uygulamasını cihazınıza uygun uygulama mağazasından indirin ve hattınızla Turkcell Şifrenizi aldıktan sonra uygulamaya giriş yaparak siz de TV+ deneyimini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Turkcell kurumsal aboneleri ve diğer operatör aboneleri mobil uygulamalardan “Apple iTunes Store veya Google Play Store Satın Alma” seçeneklerinden birini kullanarak ücretli üye olarak  yararlanabilmektedir.

TV+ uygulaması, yeni nesil AppleTV,  IOS 8 ve üzeri cihazları, Android 4.X ve üzeri cihazları desteklemektedir.

National Geographic kanalındaki programlar teknik nedenler ile 5 saat geri alınıp izlenebilmektedir.

TV+ uygulamasına operatör bağımsız telefon numaranız ve Turkcell Şifreniz  ile giriş yapabilirsiniz.

Şifrenizi unutursanız “SIFRE” yazıp 2200’a ücretsiz mesaj göndererek yeni şifrenizi alabilirsiniz.

TV+’da kiraladığınız bir filmi 1 ay boyunca istediğiniz zaman izlemeye başlayabilir, filmi izlemeye başladıktan sonra da 48 saat içinde istediğiniz kadar yeniden izleyebilirsiniz.

TV+ ile 5 farklı cihaz üzerinden kullanım yapılabilmektedir. 6. bir cihaz kullanılmak istenirse cihaz silme işlemi yapılması gerekmektedir. Cihaz silme işlemi 30 günde 1 kez yapılabilmektedir.

TV+ Nasıl Kullanılır?

TV+’ı, www.turkcelltvplus.com web sitesi üzerinden veya mobil uygulamaları üzerinden kullanabilirsiniz.

iOS cihazına sahipseniz burdan indirebilirsiniz. tıklayın

Android cihaza sahipseniz burdan indirebilirsiniz. tıklayın

Bireysel Turkcell abonesiyseniz istediğiniz cep paketini seçip en sevilen yerli ve yabancı TV kanallarını ilk ay ücretsiz olarak filmlerini cebinizden, tabletinizden ve bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz.

TV+ Cep Paketleri

Full TV+ Paketi: FULLTV yazıp 2200’a  göndererek 5 GB interneti ile birlikte aylık 14,90 TL’ye yüzlerce canlı TV kanalı, en yeni filmler, diziler, Premier Lig, NBA, belgesel, haber, çocuk kanalları sizinle! Üstelik yıllık aboneliği tercih ederseniz sadece 9,9 TL’ye her şey cebinizin içinde.

Giriş TV+ Paketi: GIRISTV yazıp 2200’a göndererek 5 GB interneti ile birlikte aylık 12,90 TL’ye yüzlerce canlı TV kanalı, en yeni filmler, diziler, haber, çocuk programları sizinle! 50 saat kayıt süresi hediyesiyle! Üstelik yıllık aboneliği tercih ederseniz sadece 7,9 TL’ye televizyon cebinizin içinde.

Giriş TV+ Paketi: GIRIS10 yazıp 2200’a göndererek 10 GB interneti ile birlikte aylık 17,90 TL’ye yüzlerce canlı TV kanalı, en yeni filmler, diziler, haber, çocuk programları sizinle! 50 saat kayıt süresi hediyesiyle!

Mini TV+ Paketi: MINITV yazıp 2200’a göndererek 1 GB interneti ile birlikte aylık 6,90 TL’ye yüzlerce canlı TV kanalı, en yeni filmler, diziler, haber, çocuk programları sizinle!

Spor, Belgesel ve Eğlence Ek Cep Paketlerinde!

Ek Spor Paketi: Mevcut TV+ paketinize ek dünyanın sporu cebinizde olsun isterseniz EK SPOR yazıp 2200’a gönderin ; Premier Lig, NBA, EuroSport 1-2 ve daha fazlası artık cebinizde olsun. Ek Spor Paketi aboneliği, aylık sadece 5 TL’dir.

Ek Eğlence Paketi: Mevcut TV+ paketinize ek daha fazla eğlence seçeneği cebinizde olsun isterseniz EK EGLENCE yazıp 2200’a gönderin ; FOX, Nat Geo, Discovery belgesel kanalları, English Club TV, Duck TV, Baby TV, FilmBox ve  çok daha fazlası artık cebinizde olsun. Ek Spor Paketi aboneliği, aylık sadece 5 TL’dir.

+100 Saat Kayıt Paketi ile TV+ ile sevdiğiniz programları kaydedebilir, daha sonra dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Kayıt alanınızı +100 saat kayıt paketi ile arttırabilirsiniz. Kayıtlarınız 30 gün sistemde tutulur. Bu paketi TV+ Market / Ekstra bölümünden alabilirisiniz.

+250 Saat Kayıt Paketi ile TV+ ile sevdiğiniz programları kaydedebilir, daha sonra dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Kayıt alanınızı +250 saat kayıt paketi ile arttırabilirsiniz. Kayıtlarınız 30 gün sistemde tutulur. Bu paketi TV+ Market / Ekstra bölümünden alabilirisiniz.

TV+ Ücretlendirme

Salla Kazan ile TV+ paketi kazanabilirsiniz.

Ana Paketler

Mini TV+ Paketi: İlk aya özel ücretsiz! 6,90 TL/ay – 25 Saat kayıt süresi içinde.

Herkes İçin TV+ Paketi: 12,99 TL/ay – 25 Saat kayıt süresi içinde.

Giriş TV+ Paketi: İlk aya özel ücretsiz! 12,90 TL/ay – 50 Saat kayıt süresi içinde. Üstelik yıllık abonelik kampanyasıyla sadece 7,90 TL/ay!

Giriş TV+ 10 GB Paketi: 17,90 TL/ay – 50 Saat kayıt süresi içinde.

Full TV+ Paketi: İlk aya özel ücretsiz! 14,90 TL/ay – 25 Saat kayıt süresi içinde.  Üstelik yıllık abonelik kampanyasıyla sadece 9,90 TL/ay!

Turkcell TV+ Cep 5 GB internet paketi: 7 TL (%18 KDV ve %5 OİV vergileri dahil) 

Ek Paket Fiyat Listesi

  • Ek Spor Paketi – 5,00 TL/ay
  • Ek Eğlence Paketi – 5,00 TL/ay
  • +Ek Profil Paketi – 1,90 TL/ay (İlk ay ücretsiz)
  • +100 Saat Kayıt Paketi  – 4,90 TL/ay (İlk ay ücretsiz)
  • +250 Saat Kayıt Paketi  – 9,90 TL/ay (İlk ay ücretsiz)

Kirala İzle

TV+’ta  en yeni filmleri, 2-5 TL’ye kiralayarak izleyebilirsiniz.

“Kirala İzle” kategorisinde yer alan filmlerden seçerek kiralayabilirsiniz.

TV+ Üyeliğimi Nasıl İptal Ederim?

Cep Paketi için IPTAL CEP ; Mini Tv+ Paketi için IPTAL MINITV, Giriş TV+ Paketi için IPTAL GIRISTV ; Full TV+ Paketi için IPTAL FULLTV ; Herkes İçin TV+ Paketi için IPTAL HERKESETV yazıp 2200’a kısa mesaj göndererek paketinizi iptal edebilirsiniz.

Ek paketlerin iptali için  IPTAL EKSPOR ; IPTAL EKEGLENCE yazıp 2200’a gönderebilirsiniz.

Diğer Satın Alma Seçenekleri

SMS

Mini TV+ (1GB internetiyle) (MINITV yaz 2200’a gönder)

Giriş TV+ (5GB internetiyle) (GIRISTV yaz 2200’a gönder)

Full TV+ (5GB internetiyle) (FULLTV yaz 2200’a gönder)

TURKCELL MOBİL HASAR SORGULMA SERVİSİ NASIL KULLANILIR?

2 thoughts on “Turkcell TV+ Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: